Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Ben Sandisk 16gb 2.0 ile 4K video kullanıyorum sorun yok49UD9650 de USB 3.0 girişi yok sanırım. 4K videoları 2.0 giriş açar mı? Oynatmakta sıkıntı yaşar mı?
Ben Sandisk 16gb 2.0 ile 4K video kullanıyorum sorun yok49UD9650 de USB 3.0 girişi yok sanırım. 4K videoları 2.0 giriş açar mı? Oynatmakta sıkıntı yaşar mı?
Menu 4725 yapıp servis menüye girip anakart kontrolü yapınızSeri no:7855353 700131
Menu 4725 yapıp servis menüye girip anakart kontrolü yapınız
Menu 4725 yapıp servis menüye girip anakart kontrolü yapınız [/QUOTE Format sorunu yok sanırım çünkü usb 2.0 taktığımda görüyor ve video oynatıyor.anlamadım gitti :(
Hocam UD9650'ye bir inceleme videosu bekliyoruzBen Sandisk 16gb 2.0 ile 4K video kullanıyorum sorun yok
haklıymışsınız format sorunu varmış. NTFS olarak formatlayınca usb 3.0 girişinden flaş belleği gördü ve oynattı. bu durumda usb 3.0 girişi sadece ntfs olarak görüyor sonucu çıkıyor. doğrumudur ado bey?Format sorunu olduğunu sanmıyorum çünkü usb 2.0 taktığımda görüyor ve oynatıyor
Mb120 lerde usb 3.0 destegi yok diye biliyorumhaklıymışsınız format sorunu varmış. NTFS olarak formatlayınca usb 3.0 girişinden flaş belleği gördü ve oynattı. bu durumda usb 3.0 girişi sadece ntfs olarak görüyor sonucu çıkıyor. doğrumudur ado bey?
Mb120 55ub9650 vuhd tv bende ki .toplam 3 adet usb var ve birinde usb 3.0 yazıyor ve mavi renkli.fat32 formatlı usbleri görmüyordu ntfs olarak formatlayıp denedim gördü. Teknik boyutunu yani mb120 de usb 3.0 varmı yokmu vs bilmiyorum.ado bey görünce bilgi paylaşımı yapacaktırMb120 lerde usb 3.0 destegi yok diye biliyorum
Seri numarası bu şekilde. Ado bey acaba göstermelik mi tv deki usb 3.0 yoksa mevcutmu ? Bide Başka bi konuda 55ub9650 için panele VA demişsiniz.Acaba seriye göre bakıp söyleyebilirmisiniz benim panel va mı ips mi?Mb120 55ub9650 vuhd tv bende ki .toplam 3 adet usb var ve birinde usb 3.0 yazıyor ve mavi renkli.fat32 formatlı usbleri görmüyordu ntfs olarak formatlayıp denedim gördü. Teknik boyutunu yani mb120 de usb 3.0 varmı yokmu vs bilmiyorum.ado bey görünce bilgi paylaşımı yapacaktır
Umut Barış format sorunu olabilir mi?
usb 2.0 zaten fat32 olarak görüyor ve çalışıyordu.usb 2.0 grüp çalışan bellek usb 3.0 da görmüyordu. ntfs olarak formatlayınca usb belleği usb 3.0 da gördü.sanırım usb 3.0 sadece ntfs formatlı bellekleri görüyor3.0 bellek 2.0 girişte çalışır.
Arkadaşın belleği yeniden biçimlendirmesi lazım.
Verdiğim programı indirip, dediklerimi denesin.
Disk GPT olarak biçimlendirildiyse MBR yapsın. (Programı açıp ilgili diske sağ tıklasın, Convert GPT Disk To MBR Disk)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bir de yazılım yükseltme NTFS desteklemiyor olabilir.
Onu da programda diskin içine sağ tıklayıp "Format" seçeneğinden "FAT32" yapsın.
Bahsettiğim adımları uygulaması için her seferinde sol üst köşedeki "Apply" butonuna tıklaması lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 1171
Şu an pek müsait değilim, detaylı bir konu açar anlatırım orada.