sağoliçeriği göremiyorum
sağoliçeriği göremiyorum
Seri verirmisiniz rica etsemAbi benim tv 40ua9300 mb120 v.2.6.3.0
Bunun son güncel versiyonu bu mudur?
teşekkürlerArkadaşlar Merhaba;
17MB120 kullanıcıları için hiç beklemediğim halde yeni bir güncelleme geldi.
Yeni Yazılımınız Ektedir
[Gizli içerik]
Ado ustam ben en güncellemeyi yükledim yalnız smart kısmı geç açılmaya başladı önceki sürümlere direk dönebilir miyimSeri verirmisiniz rica etsem
DönebilirsinizAdo ustam ben en güncellemeyi yükledim yalnız smart kısmı geç açılmaya başladı önceki sürümlere direk dönebilir miyim
2.45.10.1Abi resimdeki gibi...
2.45.10.1
2.45.12.2
İkisini de yükleyebilirsiniz (hangisini istrseniz)
Ado hocam 2.45.12.2 yi yükledim baya bi görüntü güzelleşmesi oldu çok teşekkür ediyorum ilgin için2.45.10.1
2.45.12.2
İkisini de yükleyebilirsiniz (hangisini istrseniz)
Ado hocam 2.45.12.2 yi yükledim baya bi görüntü güzelleşmesi oldu çok teşekkür ediyorum ilgin için
Ado hocam 2.45.10.1 2.45.70 v.s v.s hepsini denedim ama 2.40.60 yazilimindaki ekran hareketlerindeki yumusaklik v.s hic birinde yol
Aynen bnm arsivimdede var simdi 4 5 cesit yazilimAzizim yazılımlardaki farklılıklar da her insana göre değişken bence. Canlılık isteyen bir yazılım, Soft isteyene başka yazılım, Hızlı tepki isteyene başka yazızlım gibi sonuçlar çıkıyor ortaya ancak aynı yazılımı görüp de birisi canlı, diğeri soluk diyenleri de çok gördüm ben.
O nedenle her yeni yazılım geldiğinde eskileri silmek yerine tüm yazılımları barındırıyorum forumda ki kim hangisini isterse ve beğenirse o sürümde devam edebilsin