17MB120 Güncel Çekirdek Yazılım. 2.45.122 (2.45.12.2)

O Çevrimdışı

omerfarukuzun

Yeni Üye
5 Haz 2018
10
40
Seri verirmisiniz rica etsem :ok

Abi resimdeki gibi...

JrJdn.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam 2.45.10.1 2.45.70 v.s v.s hepsini denedim ama 2.40.60 yazilimindaki ekran hareketlerindeki yumusaklik v.s hic birinde yol

Azizim yazılımlardaki farklılıklar da her insana göre değişken bence. Canlılık isteyen bir yazılım, Soft isteyene başka yazılım, Hızlı tepki isteyene başka yazızlım gibi sonuçlar çıkıyor ortaya ancak aynı yazılımı görüp de birisi canlı, diğeri soluk diyenleri de çok gördüm ben.

O nedenle her yeni yazılım geldiğinde eskileri silmek yerine tüm yazılımları barındırıyorum forumda ki kim hangisini isterse ve beğenirse o sürümde devam edebilsin :ok

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Azizim yazılımlardaki farklılıklar da her insana göre değişken bence. Canlılık isteyen bir yazılım, Soft isteyene başka yazılım, Hızlı tepki isteyene başka yazızlım gibi sonuçlar çıkıyor ortaya ancak aynı yazılımı görüp de birisi canlı, diğeri soluk diyenleri de çok gördüm ben.

O nedenle her yeni yazılım geldiğinde eskileri silmek yerine tüm yazılımları barındırıyorum forumda ki kim hangisini isterse ve beğenirse o sürümde devam edebilsin :ok
Aynen bnm arsivimdede var simdi 4 5 cesit yazilim

Geri
Üst Alt