YUMATU FULL HD WİFİ DÖNÜŞÜMLERİ (1506G)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan digiulama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cihazın versiyonunu paylaş sana uygun yazılımı atayım
Cihazın versiyon bilgisi için resim aldım paylaşıyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cihazın versiyon bilgisi için resim aldım paylaşıyorum.

20191108_223920.jpg

com u görüyor ama cihazı görmüyor bi türlü no such stamp ıd diyor sürekli.bi türlü çözemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bağlantısı 2-3-5 şeklinde jak uçlu olanın diğer kablo ise https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/usb-to-rs232-cevirici-kablo-rs-232-uydu-yazilim-guncelleme-P137542280?gclid=EAIaIQobChMI2tiB357b5QIVD4GyCh3ojwPuEAQYASABEgKV7vD_BwE&gclsrc=aw.ds bunun gibi var ama olmadı bi türlü yazılım atamadım
kablo şeman yanlıştır

Elimde bulunan Yumatu nun cihaz bilgisinde 1506f yazıyor...internette bulunan 1506f yazılımlarını doğrudan bu cihaza yukleyebilir miyim yoksa ilk önce doğru dönüşüm yazılımını bulup onu rs232 ile yukledikten sonra mi bu internette ki yazılımları yuklemem gerekiyor...

kumanda değişmeden baska cihaz yazılımı atılabiyor mu bu yumatu wifiye.
yardımcı olur musunuz .turksattaki kanal kapasitesi sınırlı bendeki cihazın.
elinizde varsa yumatu wifinin en son yazılımı verebilir misiniz.

1- kumanda değişmeden baska cihaz yazılımı atılabiyor mu bu yumatu wifiye.
yardımcı olur musunuz .2- turksattaki kanal kapasitesi sınırlı bendeki cihazın.
elinizde varsa yumatu wifinin en son yazılımı verebilir misiniz..
1- %90 değişebilir kumanda,çok emin değilim ama ...
2- Kanal kapasitesi derken, bence kanallarını yedekle (yedeklenebiliyorsa) ,snra Türksat kanallarının tümünü sil,hatta TPlerinde tümünü sil,sonra aşağıdaki frekansı ekle ve network açık olarak arattır kanalları
12380 V 27500

ustam bu yazılımda kanal izlerken epg çıkma hatası vermiyor mu

Elimde bulunan Yumatu nun cihaz bilgisinde 1506f yazıyor...internette bulunan 1506f yazılımlarını doğrudan bu cihaza yukleyebilir miyim yoksa ilk önce doğru dönüşüm yazılımını bulup onu rs232 ile yukledikten sonra mi bu internette ki yazılımları yuklemem gerekiyor...

teraspy usta,
bu 1506f yumatuyu bir cok yazlıma dönuşturulebileceğini duymustum ama malesef hiçbi cihaza dönduremedik.
cihaz 5370 wifi ile internete bağlanmıyor.iptv yok.
bbu cihaza hangi yazılımı atabiliriz yardımcı olur musunuz.

selam bende redline ts 80 plus var,
sunplus 1506 işlemcili, buna nashare uyarmı , dönüşüm yazılımını rica etsem verebilirmisiniz en azından bi deneyeyim ?

teraspy usta,
bu 1506f yumatuyu bir cok yazlıma dönuşturulebileceğini duymustum ama malesef hiçbi cihaza dönduremedik.
cihaz 5370 wifi ile internete bağlanmıyor.iptv yok.
bbu cihaza hangi yazılımı atabiliriz yardımcı olur musunuz.

selam bende redline ts 80 plus var,
sunplus 1506 işlemcili, buna nashare uyarmı , dönüşüm yazılımını rica etsem verebilirmisiniz en azından bi deneyeyim ?
Dönüşümleri mutlaka rs232 ile yapın, çünkü kesin geri dönersiniz,nashare yazılımının uyup uymayacağı en kesin yolla belli olur ,tabii önce kendi yazılımınızın dumpını(yedek) mutlaka alın,yoksa yezılım arar durursunuz :ok

önemli olan bana kullandıgınız uydunun marka yada resmini koyun ben dönüşüm yazılımı veririm eskiler kenarda durmasın değerlensin
slm goldmaster hd4600 var cihaz açılmıyor dönüyor buna başka yazılım yüklenirmi.

Geri
Üst Alt