RT5370 olabilir büyük ihtimalle.ilk mesajdaki dönüşümlerle uyumlu wifi aparatı hangisi? yumatu orjinalde çalışan 7601 bunlarda tanımıyor.
Teşekkür ederim.RT5370 olabilir büyük ihtimalle.
İyi günler bu cihaza usb den yazılım yükledim kumanda çalışmıyor napmam gerek yardımcı olurmusunuz
Merhaba next 2000 machina uydu alicisinin donusum yazilimi varmi sinirsiz server olani lazim bana yada next ye 1800 hd plus donusum yazilimi varmi simdiden tesekkurleryumatu full hd wifi to newwave dönüşüm
son güncelleştirmeler yapıldı türksat ve hotbird tarandı
bugunkü softcam dosyaları yüklendi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
çalışan kumanda
Merhaba next 2000 machina uydu alicisinin donusum yazilimi varmi sinirsiz server olani lazim bana yada next ye 1800 hd plus donusum yazilimi varmi simdiden tesekkurlerRT5370 olabilir büyük ihtimalle.
Bende next cihaz yok maalesef, ama sevgili serkan_0057 belki bir cevap verebilir.Merhaba next 2000 machina uydu alicisinin donusum yazilimi varmi sinirsiz server olani lazim bana yada next ye 1800 hd plus donusum yazilimi varmi simdiden tesekkurler
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin bana normalde vanilya sinirsiz server olan donusum yazilimi lazim bu cihaz modelleri var kafamda hanigisi olur redline g50 hometceh 1010 bide magbox marginalBende next cihaz yok maalesef, ama sevgili serkan_0057 belki bir cevap verebilir.
İnan bilmiyorum çünkü elimde oynayacak next cihaz kalmadı,sadece botech ve S11 var.Ama etiketlediğim serkan kesin bir cevap verebilir ,aslında çok önceden vardı next cihazlar ama eşe dosta dağıttım hepsini,hatta daha 1.5 ay önce cihazı bozulan birine verdim.Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin bana normalde vanilya sinirsiz server olan donusum yazilimi lazim bu cihaz modelleri var kafamda hanigisi olur redline g50 hometceh 1010 bide magbox marginal