Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumatu mini loader nasıl kurulur, uyumsuz dosyalar yazıyor bana konunun ilk sayfasından USB yazılımı üzerinden upload etmek istediğim için tam olarak nasıl çalıştığını anlatabilecek var mı, minnettar olurum,
Merhaba next 2000 machina uydu alicisinin donusum yazilimi varmi sinirsiz server olani lazim bana yada next ye 1800 hd plus donusum yazilimi varmi simdiden tesekkurler
Merhaba next 2000 machina uydu alicisinin donusum yazilimi varmi sinirsiz server olani lazim bana yada next ye 1800 hd plus donusum yazilimi varmi simdiden tesekkurler
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin bana normalde vanilya sinirsiz server olan donusum yazilimi lazim bu cihaz modelleri var kafamda hanigisi olur redline g50 hometceh 1010 bide magbox marginal
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin bana normalde vanilya sinirsiz server olan donusum yazilimi lazim bu cihaz modelleri var kafamda hanigisi olur redline g50 hometceh 1010 bide magbox marginal
İnan bilmiyorum çünkü elimde oynayacak next cihaz kalmadı,sadece botech ve S11 var.Ama etiketlediğim serkan kesin bir cevap verebilir ,aslında çok önceden vardı next cihazlar ama eşe dosta dağıttım hepsini,hatta daha 1.5 ay önce cihazı bozulan birine verdim.