O
omerkeskin33
Yeni Üye
- 11 May 2019
- 11
- 45
cihaz 1506g işlemcili olması lazım yumatu full hd mini wifi tekrar bakacam
Selamun Aleykum Ustam. Paylaşımların için çok teşekkür ederim. Üstadım yanlız bu KeyMap olayını tam olarak anlamadım. Bende Bimden alınma HSP06F1S4 Hometech HT 1010 New edition siyah Kasa uydu alıcı mevcut. Ona olabilir SUPERMAX JUMBO PLUS, DREAMSTAR ONEPLUS-X gbi birçok yazılımları yükleyip denedim en stabil olan Korax hitech VİPSTAR mini HD 10.08.2018 YAZILIMI' idi. Onu yükledim uydu çok iyi çalışıyor ama kumanda da bazı tuşlar farklı işliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu KeyMap'i yükleyecegimiz .Bin dosyasındamı edit edecegiz eger öyle ise nasıl? yoksa uyduya keymap güncellemesimi yapılabiliyormu ve nasıl? Yardımcı olursanız çok sevinirim.digiulama
benim HT1050 key dosyası :
Kod:<?xml version="1.0" encoding="GB2312" standalone="no"?> <keymap> <tree> <item display="Remote Key map"> <item display="Remote 1" group="public1"/><!--17,36#--> <item display="Remote 2" group="public2"/><!--37,42#--> <item display="Remote 3" group="public3"/><!--guoxin--> <item display="Remote 4" group="public4"/><!--44#--> </item> </tree> <group name="public1"> <key name="GUIK_0">0xeeff</key> <key name="GUIK_1">0xee7f</key> <key name="GUIK_2">0xeebf</key> <key name="GUIK_3">0xee3f</key> <key name="GUIK_4">0xeedf</key> <key name="GUIK_5">0xee5f</key> <key name="GUIK_6">0xee9f</key> <key name="GUIK_7">0xee1f</key> <key name="GUIK_8">0xeeef</key> <key name="GUIK_9">0xee6f</key> <key name="GUIK_M">0xeefd</key> <!--menu--> <key name="GUIK_ESCAPE">0xee7d</key> <!--exit--> <key name="GUIK_RETURN">0xee4f</key> <!--enter--> <key name="GUIK_UP">0xee2f</key> <key name="GUIK_DOWN">0xee8f</key> <key name="GUIK_LEFT">0xeef7</key> <key name="GUIK_RIGHT">0xee77</key> <key name="GUIK_U">0xee0f</key> <!--mute--> <key name="GUIK_V">0xee37</key> <!--tv radio switch--> <key name="GUIK_R">0xee47</key> <!--recall--> <key name="GUIK_S">0xee45</key> <!--sat--> <key name="GUIK_A">0xeecf</key> <!--audio--> <key name="GUIK_Z">0xee1d</key> <!--zoom--> <key name="GUIK_I">0xeebd</key> <!--info--> <key name="GUIK_B">0xee3d</key> <!--SUBTITLE--> <key name="GUIK_T">0xee27</key> <!--TELETEXT--> <key name="GUIK_E">0xeea7</key> <!--epg--> <key name="GUIK_F">0xee5d</key> <!--fav--> <key name="GUIK_PAGE_UP">0xee57</key> <!--page up--> <key name="GUIK_PAGE_DOWN">0xeec7</key> <!--page down--> <key name="GUIK_H">0xeeaf</key> <!--halt--> <key name="GUIK_HOME">0xeeb7</key> <!--usb--> <key name="GUIK_PRINT">0xeed5</key> <!--rec--> <key name="GUIK_SCROLLOCK">0xee15</key> <!--rec stop--> <key name="GUIK_PAUSE">0xee25</key> <!--stb pause--> <key name="GUIK_O">0xee9d</key> <!--HD--> <key name="GUIK_P">0xee35</key> <!--play--> <key name="GUIK_MINUS">0xee07</key> <!--backward--> <key name="GUIK_PLUS">0xee87</key> <!--forward--> <key name="GUIK_RED">0xee97</key> <key name="GUIK_BLUE">0xee67</key> <key name="GUIK_GREEN">0xee17</key> <key name="GUIK_YELLOW">0xeee7</key> <key name="GUIK_RCTRL">0xeedd</key> <!--goto--> <key name="GUIK_Q">0xeed7</key> <!--PVR list--> </group> <group name="public2"> <key name="GUIK_0">0xff0f</key> <key name="GUIK_1">0xffb5</key> <key name="GUIK_2">0xfff5</key> <key name="GUIK_3">0xfff7</key> <key name="GUIK_4">0xff95</key> <key name="GUIK_5">0xffd5</key> <key name="GUIK_6">0xffd7</key> <key name="GUIK_7">0xff8d</key> <key name="GUIK_8">0xffcd</key> <key name="GUIK_9">0xffcf</key> <key name="GUIK_M">0xff5d</key> <!--menu--> <key name="GUIK_ESCAPE">0xff5f</key> <!--exit--> <key name="GUIK_RETURN">0xffa7</key> <!--enter--> <key name="GUIK_UP">0xff9f</key> <key name="GUIK_DOWN">0xff97</key> <key name="GUIK_LEFT">0xffa5</key> <key name="GUIK_RIGHT">0xff27</key> <key name="GUIK_U">0xff67</key> <!--mute--> <key name="GUIK_V">0xff57</key> <!--tv radio switch--> <key name="GUIK_R">0xff37</key> <!--recall--> <key name="GUIK_S">0xff17</key> <!--sat--> <key name="GUIK_A">0xff1f</key> <!--audio--> <key name="GUIK_Z">0xff7f</key> <!--zoom--> <key name="GUIK_I">0xff75</key> <!--info--> <key name="GUIK_B">0xff77</key> <!--SUBTITLE--> <key name="GUIK_T">0xff4f</key> <!--TELETEXT--> <key name="GUIK_E">0xff4d</key> <!--epg--> <key name="GUIK_F">0xff55</key> <!--fav--> <key name="GUIK_PAGE_UP">0xff8f</key> <!--page up--> <key name="GUIK_PAGE_DOWN">0xffb7</key> <!--page down--> <key name="GUIK_H">0xff65</key> <!--halt--> <key name="GUIK_HOME">0xffe7</key> <!--usb--> <key name="GUIK_PRINT">0xffe5</key> <!--rec--> <key name="GUIK_SCROLLOCK">0xffdf</key> <!--rec stop--> <key name="GUIK_G">0xffdd</key> <!--stb pause--> <key name="GUIK_P">0xff9d</key> <!--play--> <key name="GUIK_L">0xffef</key> <!--last--> <key name="GUIK_N">0xff2f</key> <!--next--> <key name="GUIK_MINUS">0xffad</key> <!--backward--> <key name="GUIK_PLUS">0xffed</key> <!--forward--> <key name="GUIK_RED">0xffbd</key> <key name="GUIK_BLUE">0xff3f</key> <key name="GUIK_GREEN">0xfffd</key> <key name="GUIK_YELLOW">0xffff</key> <key name="GUIK_RCTRL">0xffbf</key> <!--goto--> </group> <group name="public3"> <key name="GUIK_0">0x7f1e</key> <key name="GUIK_1">0x7fb6</key> <key name="GUIK_2">0x7f36</key> <key name="GUIK_3">0x7fcc</key> <key name="GUIK_4">0x7f8e</key> <key name="GUIK_5">0x7f0e</key> <key name="GUIK_6">0x7fec</key> <key name="GUIK_7">0x7fae</key> <key name="GUIK_8">0x7f2e</key> <key name="GUIK_9">0x7fdc</key> <key name="GUIK_M">0x7f56</key> <!--menu--> <key name="GUIK_ESCAPE">0x7f5c</key> <!--exit--> <key name="GUIK_RETURN">0x7f8c</key> <!--enter--> <key name="GUIK_UP">0x7fac</key> <key name="GUIK_DOWN">0x7fb4</key> <key name="GUIK_LEFT">0x7f66</key> <key name="GUIK_RIGHT">0x7f7c</key> <key name="GUIK_U">0x7fc6</key> <!--mute--> <key name="GUIK_V">0x7f64</key> <!--tv radio switch--> <key name="GUIK_H">0x7fc4</key> <!--halt--> <key name="GUIK_R">0x7fbe</key> <!--recall--> <key name="GUIK_S">0x7f3e</key> <!--sat--> <key name="GUIK_A">0x7fde</key> <!--audio--> <key name="GUIK_Z">0x7fbc</key> <!--zoom--> <key name="GUIK_I">0x7ff4</key> <!--info--> <key name="GUIK_B">0x7fa4</key> <!--SUBTITLE--> <key name="GUIK_T">0x7f3c</key> <!--TELETEXT--> <key name="GUIK_E">0x7f94</key> <!--epg--> <key name="GUIK_F">0x7fee</key> <!--fav--> <key name="GUIK_PAGE_UP">0x7f44</key> <!--page up--> <key name="GUIK_PAGE_DOWN">0x7fce</key> <!--page down--> <key name="GUIK_F8">0x7f4c</key> <!--SLEEP--> <key name="GUIK_HOME">0x7f16</key> <!--usb--> <key name="GUIK_PRINT">0x7ffe</key> <!--rec--> <key name="GUIK_SCROLLOCK">0x7fd4</key> <!--rec stop--> <key name="GUIK_G">0x7f1c</key> <!--stb pause--> <key name="GUIK_O">0x7f74</key> <!--TimeShift--> <key name="GUIK_P">0x7fe4</key> <!--play--> <key name="GUIK_Q">0x7fe6</key> <!--MODE/PN--> <key name="GUIK_L">0x7f6e</key> <!--last--> <key name="GUIK_N">0x7fd6</key> <!--next--> <key name="GUIK_MINUS">0x7f9c</key> <!--backward--> <key name="GUIK_PLUS">0x7f54</key> <!--forward--> <key name="GUIK_F1">0x7f96</key> <!--find--> <key name="GUIK_D">0x7ffc</key> <!--pvr--> <virtualkey name="GUIK_PAUSE">0x7f1c</virtualkey> <!--globle pause, "pvr pause" key is priority--> <virtualkey name="GUIK_RED">0x7f96</virtualkey> <virtualkey name="GUIK_BLUE">0x7fde</virtualkey> <virtualkey name="GUIK_GREEN">0x7fbc</virtualkey> <virtualkey name="GUIK_YELLOW">0x7f3c</virtualkey> </group> <group name="public4"> <key name="GUIK_0">0xbfff</key> <key name="GUIK_1">0xbf7f</key> <key name="GUIK_2">0xbfbf</key> <key name="GUIK_3">0xbf3f</key> <key name="GUIK_4">0xbfdf</key> <key name="GUIK_5">0xbf5f</key> <key name="GUIK_6">0xbf9f</key> <key name="GUIK_7">0xbf1f</key> <key name="GUIK_8">0xbfef</key> <key name="GUIK_9">0xbf6f</key> <key name="GUIK_M">0xbf97</key> <!--menu--> <key name="GUIK_ESCAPE">0xbf07</key> <!--exit--> <key name="GUIK_RETURN">0xbf4f</key> <!--enter--> <key name="GUIK_UP">0xbf2f</key> <key name="GUIK_DOWN">0xbf8f</key> <key name="GUIK_LEFT">0xbf77</key> <!--right and volume down--> <key name="GUIK_RIGHT">0xbff7</key> <!--right and volume up--> <key name="GUIK_U">0xbf67</key> <!--mute--> <key name="GUIK_V">0xbfc7</key> <!--tv radio switch--> <key name="GUIK_R">0xbfb7</key> <!--recall--> <key name="GUIK_S">0xbf47</key> <!--sat--> <key name="GUIK_B">0xbf5d</key> <!--SUBTITLE--> <key name="GUIK_T">0xbfdd</key> <!--TELETEXT--> <key name="GUIK_E">0xbf17</key> <!--epg--> <key name="GUIK_F">0xbfd7</key> <!--fav--> <key name="GUIK_PAGE_UP">0xbf37</key> <!--page up--> <key name="GUIK_PAGE_DOWN">0xbf87</key> <!--page down--> <key name="GUIK_H">0xbfaf</key> <!--halt--> <key name="GUIK_HOME">0xbfd5</key> <!--usb--> <key name="GUIK_PRINT">0xbf15</key> <!--rec--> <key name="GUIK_SCROLLOCK">0xbfd5</key> <!--rec stop--> <key name="GUIK_O">0xbf6d</key> <!--HD--> <key name="GUIK_P">0xbfed</key> <!--play--> <key name="GUIK_MINUS">0xbfe5</key> <!--backward--> <key name="GUIK_PLUS">0xbff5</key> <!--forward--> <key name="GUIK_RED">0xbffd</key> <!--red and audio--> <key name="GUIK_BLUE">0xbf3d</key> <!--blue and info--> <key name="GUIK_GREEN">0xbf7d</key> <!--green and pause--> <key name="GUIK_YELLOW">0xbfbd</key><!--yellow and zoom--> <key name="GUIK_RCTRL">0xbf9d</key> <!--goto--> <key name="GUIK_Q">0xbf27</key> <!--PVR list--> <key name="GUIK_F8">0xbfe7</key> <!--sleep--> <key name="GUIK_F1">0xbf57</key> <!--find--> </group> </keymap>
Ben teşekkür ederim, keymap ,kumanda kodlarının bulunduğu xml dosyasıdır,bunu 6605 işlemcili tüm "DVB" klasörü açık olan uydu alıcılarda değiştirebiliyoruz,bunun için imzamdaki linklerden alabileceğin programla yapabilirsin ,tabii sendeki işlemcinin türünü de bilmek gerekiyor,eğer 6605 ise dvb klasörü de açık görünüyorsa elbette keymap dosyası değiştirilebilir,diğer türlü işlemcilerden biri ise ,biraz uğraşma ile hex editörle değiştirilebilir.Çünkü HT'nin değişik işlemcili aynı kodlu ürünü var.Selamun Aleykum Ustam. Paylaşımların için çok teşekkür ederim. Üstadım yanlız bu KeyMap olayını tam olarak anlamadım. Bende Bimden alınma HSP06F1S4 Hometech HT 1010 New edition siyah Kasa uydu alıcı mevcut. Ona olabilir SUPERMAX JUMBO PLUS, DREAMSTAR ONEPLUS-X gbi birçok yazılımları yükleyip denedim en stabil olan Korax hitech VİPSTAR mini HD 10.08.2018 YAZILIMI' idi. Onu yükledim uydu çok iyi çalışıyor ama kumanda da bazı tuşlar farklı işliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu KeyMap'i yükleyecegimiz .Bin dosyasındamı edit edecegiz eger öyle ise nasıl? yoksa uyduya keymap güncellemesimi yapılabiliyormu ve nasıl? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kumandayı otomatik aratmada bulmuyormu cihazı,bende kullanıyorum ama otomatik aratıyorum kumandayı ve %90 buluyor.kumanda eşleşmeme sorunu var, bende akıllı kumanda var, acaba evrensel kumanda kodları hangisidir?
bende 2 tane akıllı kumanda var birisi Dreambox 920 ye ait kod girerek , birde kamasonic cihazlarda yanında verilen ikisi ile denedim tutturamadımKumandayı otomatik aratmada bulmuyormu cihazı,bende kullanıyorum ama otomatik aratıyorum kumandayı ve %90 buluyor.
İnan çok işe yarıyor ,almanı tavsiye ederimaynı kumandadan sipariş ettim, ileride lazım olur diye, teşekkürler
bende 3 tane cihaz var, kamasonic 10507, wodex ve starbox premium hd yokmudur nashare aktifli bir yazılım? 1 haftadır arıyorum