Youtube.com/TV Resmen Kapandı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Müşteki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Peki benim anlamadığım bu netflix lisans işi neye göre cihazlara tanımlanıyor ? Mesela ben PC fen netflix açınca 1080p izleyebiliyorum, aynı şekil tv box a apk olarak netflix kurdum, onda da 1080p olarak izliyorum, hatta aboneliğim 4k olsaydı belki 4k da izleyebilirdim ? (Not : tv box Beelink Gs1 6k) (ayrıca boxta netflix açınca sanki pc de browserdan açılmış gibi yada telefondan açmışım gibi oluyor yani TV kullanıcı kotasından yemiyor enteresan bir şekilde ?)

TV'deki Opera Browser'ın UserAgent metnini destekleyen bir TV'ninki ile değiştirirseniz çalışıyor. Desteklemeyen TV'lerde yazılımı bu şekilde modlamak gerekecektir.

TV'deki Opera Browser'ın UserAgent metnini destekleyen bir TV'ninki ile değiştirirseniz çalışıyor. Desteklemeyen TV'lerde yazılımı bu şekilde modlamak gerekecektir.
bunu nasıl yaparız ☹️

Benim 4 yıllık garantisi biten 4k TV de çalışıyor

Evet, işte aradığım cevap! Bunu nasıl yapabiliriz?

Youtube uygulaması vestel tv'm de hala çalışır durumda arkadaşlar sorun yok

Benim tvde sorunsuz çalışmakta youtube 55 ud 9400 de (üretim tarihi mayıs 2018)

Browser'dan youtube.com/tv adresini çağırır mısınız?
Şu anda işteyim sabah sekizde çıkacağım uygulaması çalışıyor YouTube Google'dan bakacağım sabah bilgi vereceğim

günaydınlar şimdi web taracıdan youtubeyi girdim sorunsuz hem webden hemde uygulamadan sorunsuz giriş vede izleyebiliyorum demeki eski anakartlar giremiyorlar

20191108_083949.jpg
20191108_083908.jpg

Son düzenleme:
Vestel 65ub9100 de çalışıyor hala, browserdan denemedim

Geri
Üst Alt