sincerelym
Aktif Üye
- 10 Haz 2018
- 184
listeye bakmadım ama akşam jvc de çalışıyordu.
Youtube öncü oldu sanırım. Netflix de ipi çekme niyetine girmiş. Bknz,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
F fikoloji TEKNOWEST Adem Helvacı bu uygulamalar kapanınca kumandaların üzerindeki kocamaaan ve tv lerin satışında ön planda olan uygulama tuşları ne olacak ? Sizlerin konu hakkındaki düşüncelerinizi duymak isterim.
Şahsıma, sırf 2nci bir cihaz bağlamak zorunda kalmayayım, youtubeye, iptv ye ve uydu yayınına tek cihaz ile erişebileyim niyeti ile böyle tv almıştım. Mahmut TUNCER - Bileydim.mp3 düz paneli alır, extra cihazı da alır bu şekilde bi yol haritası çizerdim. Burada muhatap Vestel değil, genel.
benim 47pf9090 da bu şekilde.Zaten akıllı diye akılsız tv almışık.Youtube da öyle ahım şahım hızlı çalışmıyordu ama oda gitti.Bugün baktım 42PF7175 (17MB95) YouTube logosunda kalıyor, destek gitti muhtemelen.
Artık ethernet kablosunu sökebilirim TV'den.
benim 47pf9090 da bu şekilde.Zaten akıllı diye akılsız tv almışık.Youtube da öyle ahım şahım hızlı çalışmıyordu ama oda gitti.
Ama bizim tv lerin media oynatıcısı gayet iyi hocam geçen arkadaşa awox aldık mkv açmıyordu bazı mp4 lerde de ses yoktu.Şuana kadar dts filmler dışında ses çıkmayan oynatmayan video olmadı bende.Bizimkiler zaten bilgisayar ve telefondan giriyor artık, TV sadece uydu ve medya oynatıcı işi görüyor.
abi bunun sebebi tamamen firmalarin maliyet düşürme ve illegal film dizilerin izlenmemesi yönünde aldıgı kararlar. arkadasımda lg49 ınc fullhd tv vardı ve daha bir kere açamadıgı film görmedim media playerinde.Ama bizim tv lerin media oynatıcısı gayet iyi hocam geçen arkadaşa awox aldık mkv açmıyordu bazı mp4 lerde de ses yoktu.Şuana kadar dts filmler dışında ses çıkmayan oynatmayan video olmadı bende.
OS check yaptığımda Linux Smart Move! ifadesi var ama Linux'un hangi dağıtımı tespit edemedim. OS'siz (işletim sistemsiz) cihaz olması eşyanın tabiatına aykırı bir durum zaten.