İlteriş Yılmaz
Süper Üye
- 18 Eyl 2020
- 698
kuru zahter (toz) almıştım bir ara. dök tabağa biraz, üstüne zeytinyağı ekle. ekmeği bandır ye. güzel oluyor.
Evet toz zahterde çok güzel olur

kuru zahter (toz) almıştım bir ara. dök tabağa biraz, üstüne zeytinyağı ekle. ekmeği bandır ye. güzel oluyor.
Yani zevkler renkler olgusu devreye giriyor ancak oldum olası sevmişimdir bu değişim tatları.Hala ön yargılıyım patlıcan reçeline ama bu sözlerin üstüne mecburen alacağız artık.
Kabak tatlısının yapımını izlemiştim daha önce ilgimi çekmişti. Patlıcanla ikisini sipariş ettim. Sabırsızlıkla bekliyorum. ??Yani zevkler renkler olgusu devreye giriyor ancak oldum olası sevmişimdir bu değişim tatları.
Bir defa bu patlıcan o patlıcan değil bilginiz olsun isterim. Minnak minnak patlıcanlar muhtemelen özel olarak üretilmiş. Yediğimde aldığım tat ve o kütür kütür oluşu nedeniyle anlıyorum ki aynen Rahmetli annemin yaptığı kirece yatırılmış kabak tatlısı gibi bu da kirece yatırılmış sanırım.
Ceviz reçeli de aynı metot bana göre, hatta ikisi arasında bana seçim yap deseler ceviz yerine patlıcan reçelini isterdim yine de![]()
Valla bizim hatunKabak tatlısının yapımını izlemiştim daha önce ilgimi çekmişti. Patlıcanla ikisini sipariş ettim. Sabırsızlıkla bekliyorum. ??
Kesinlikle katılıyorum. Kampanya öncesinde fiyatlar neyse şimdi de aynı. Ve indimler de ciddi olunca baya bir fark oluştu. Teşekkürler. Benim 500 liralık sepet de 400 liraya düştü mesela.Valla bizim hatunLoya yan masada mırıl mırıl konuşup bir şeyler sipariş ediyor, Lezzete m sevinsem, dikilen incir ağacına mı üzülsem bilemedim
Hep buİlteriş Yılmaz yüzünden
O değil de, 177tl lik alışverişin 124tl ye düşmesi de günümüz koşullarında uygulanan ÇAKMA indirimlerin yanısıra aile ekonomisine yüksek fayda sağlıyor.
Vatandaş adına Elini taşın altına koyan ilterişe de, Buna forumda olanak sağlayanSota başkana da selam olsun o halde
![]()
Valla bizim hatunLoya yan masada mırıl mırıl konuşup bir şeyler sipariş ediyor, Lezzete m sevinsem, dikilen incir ağacına mı üzülsem bilemedim
Hep buİlteriş Yılmaz yüzünden
O değil de, 177tl lik alışverişin 124tl ye düşmesi de günümüz koşullarında uygulanan ÇAKMA indirimlerin yanısıra aile ekonomisine yüksek fayda sağlıyor.
Vatandaş adına Elini taşın altına koyan ilterişe de, Buna forumda olanak sağlayanSota başkana da selam olsun o halde
![]()
Kesinlikle katılıyorum. Kampanya öncesinde fiyatlar neyse şimdi de aynı. Ve indimler de ciddi olunca baya bir fark oluştu. Teşekkürler. Benim 500 liralık sepet de 400 liraya düştü mesela.
Aman abi dur şimdi sen incir ağacı falan deyinceİlteriş Yılmaz incir reçelini piyasaya sürer falan.
![]()
Yok artık ?Ne demek piyasaya sürer, piyasada zaten :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.![]()
Hayırlı ,bol kazançlar olsun ilteriş .)
şimdi benim kuponlar çift oluyorhem adem den hem kendımden .
haydi bakalım bir kuponda bana gelsin yeniden alışveriş başlasın .)
şimdi ben yağ siparişi vereceğim ama siteyi tanımıyorum girmedim bile yaw
yol gösterin ltf
5kg yağ gelsin bakalım sonra yazarız tadını![]()
Abi eğer minik incirler ile yapılmışsa hemen onu da alırımKesinlikle katılıyorum. Kampanya öncesinde fiyatlar neyse şimdi de aynı. Ve indimler de ciddi olunca baya bir fark oluştu. Teşekkürler. Benim 500 liralık sepet de 400 liraya düştü mesela.
Aman abi dur şimdi sen incir ağacı falan deyinceİlteriş Yılmaz incir reçelini piyasaya sürer falan.
![]()
Ben nasıl görmemişim onuNe demek piyasaya sürer, piyasada zaten :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.![]()