İlteriş Yılmaz
Süper Üye
- 18 Eyl 2020
- 698
tekrar hayırlı olsun .. çekiliş banner linki göremedim daha sonra mı eklenecek ?
Çok teşekkür ederiz. Evet en yakın zamanda
tekrar hayırlı olsun .. çekiliş banner linki göremedim daha sonra mı eklenecek ?
Yalnız abi benim bahsettiğim tazesiydi. Kurusu nasıl onu bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın.Önce şu Zahteri deneyeceğiz o kesin
Her ikisi de var ?Yalnız abi benim bahsettiğim tazesiydi. Kurusu nasıl onu bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın.
Hala ön yargılıyım patlıcan reçeline ama bu sözlerin üstüne mecburen alacağız artık.Bir defa o patlıcan reçelinden bence herkes hayatında en az bir kere tatmalı.
Önyargıyı paramparça edebilme potansiyeline sahipHala ön yargılıyım patlıcan reçeline ama bu sözlerin üstüne mecburen alacağız artık.
Mevsimi geçmedi mi? Kuponu nasıl alıyorduk ?Her ikisi de var ?
Zeytinyağı'nın içinde mevsimi asla geçmez ?Mevsimi geçmedi mi? Kuponu nasıl alıyorduk ?
Bu işi biliyorsunuz ? ama Mut'tan almıştım zeytinyağı seneye artık.Zeytinyağı'nın içinde mevsimi asla geçmez ?
Bu işi biliyorsunuz ? ama Mut'tan almıştım zeytinyağı seneye artık.
üye kayıt adres işleri tamam .. inceliyorum ürün fiyatları .. bu arada kargo ücreti ödeniyor mu ? bununla ilgili bir ölçü var mı ? ücretsiz - yada şu kadar üstü ücretli diye ?
Siparişimizi verdik bakalım. Heyecanla bekliyorum. Bu arada indirimin gerçek olması ve oranının bu kadar yüksek olması çok güzel.