Yörel Pazar Kampanya Duyurusu (YorelPazar.com üzerinden alışverişlerde geçerli)

Bu işi biliyorsunuz ? ama Mut'tan almıştım zeytinyağı seneye artık.

Yok yok zeytinyağının içine biz bastık zaten, salamura zahter olarak geçer. Siz tabağa biraz döküp kahvaltıda afiyetle yiyorsunuz ?

üye kayıt adres işleri tamam .. inceliyorum ürün fiyatları .. bu arada kargo ücreti ödeniyor mu ? bununla ilgili bir ölçü var mı ? ücretsiz - yada şu kadar üstü ücretli diye ?

üye kayıt adres işleri tamam .. inceliyorum ürün fiyatları .. bu arada kargo ücreti ödeniyor mu ? bununla ilgili bir ölçü var mı ? ücretsiz - yada şu kadar üstü ücretli diye ?

Merhaba, 150 TL ve üzeri kargo ücretsiz. Daha aşağısı için kilogram aralıklarına göre sistem fiyatı size gösterecektir. ☺

Siparişimizi verdik bakalım. Heyecanla bekliyorum. Bu arada indirimin gerçek olması ve oranının bu kadar yüksek olması çok güzel.

Siparişimizi verdik bakalım. Heyecanla bekliyorum. Bu arada indirimin gerçek olması ve oranının bu kadar yüksek olması çok güzel.

Amacımızı duyuruda belirtmiştik. ☺ Şimdiden afiyet, bal, şeker olsun.☺ Ürünler size ulaştıktan sonra da mutlaka fikirlerinizi bizle paylaşın lütfen. ☺ ✋

kuru zahter (toz) almıştım bir ara. dök tabağa biraz, üstüne zeytinyağı ekle. ekmeği bandır ye. güzel oluyor.

Geri
Üst Alt