İlteriş Yılmaz
Süper Üye
- 18 Eyl 2020
- 698
Hayırlı işler bereketli kazançlar olsun inşallah.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim abi ☺
Hayırlı işler bereketli kazançlar olsun inşallah.
Hayırlı satışlar
Çekiliş ile ilgili biraz daha bilgi verebilirmisiniz
Tüm forumları üyeleri dahil mi olacak yoksa forumda ki çekilişler gibi katılım yapanlar arasında mı çekilecek vs
Antakya yöresi bu tür ürünler için gerçekten ciddi derecede iyi bir yerdir
Ben özellikle o yörenin(çeşitli yerlerinden olmak üzere) "Zeytinyağı" çok beğeniyorum ki
övünmek gibi olmasın ama ben bu işden iyi derece de anlarım(Bergama dan dolayı)
o yörenin kendi has bir tadı vardır yağlarının(kimisi beğenmeyebilir,ağır gelir kokuyor v.s diyebilir
ama hiç birisi değil aslında! "aromaları" çok üst düzey dir!)
Tekrar hayırlı olsun, umarım başarılı olursunuz, bu arada Google aramada çıkıyorsunuz, birinci sırada Tavsiye Forumu var ama ?
Sıkıntı yok ilk youtube da Adem usta ilan ettiği gün hiçbir şey çıkmıyordu şu an gayet iyi hemen listelendi site, benimki espri olsun ?Çok teşekkür ederiz, SEO kısmına yeni yeni odaklanıyoruz henüz, o yüzden. ☺
Sıkıntı yok ilk youtube da Adem usta ilan ettiği gün hiçbir şey çıkmıyordu şu an gayet iyi hemen listelendi site, benimki espri olsun ?
o Aromasını ben çok beğeniyorum,zaten bütün esprisi orada ama millet "ağır" diyor sevmiyor v.s
o kokuyor-ağır diyenler zaten işten anlamıyorlar
birkaç yerden link çıkışı yapacağız listelenmesini hızlandırır.Sıkıntı yok ilk youtube da Adem usta ilan ettiği gün hiçbir şey çıkmıyordu şu an gayet iyi hemen listelendi site, benimki espri olsun ?