Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yani servis kafasına göre mi böyle yapmış HW SW tam dayaklık bu vestel ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
emmi aklıma takıldı sorayım şimdi ben tv ye full yazılım atıp kurulum yapmıştım kurulum sonrası Servisin verdiği profil dosyalarını yükledim şimdi senin dediğin işlemi yapsam bi yararı olurmu ? yoksa sil baştanmı yapsak
emmi aklıma parlak fikir geldi mb100 dosyasını masaüstüne alayım kopyala yapıştır yaparak mb110 diye değiştircem sonra klasöre mb110 dosyasını gine alcam öyle yapsam olurmu bide flaşa benim o ismini cismini değiştirdiğim dosyayı atcam bakalım inşallah sorun çıkmaz
emmi aklıma parlak fikir geldi mb100 dosyasını masaüstüne alayım kopyala yapıştır yaparak mb110 diye değiştircem sonra klasöre mb110 dosyasını gine alcam öyle yapsam olurmu bide flaşa benim o ismini cismini değiştirdiğim dosyayı atcam bakalım inşallah sorun çıkmaz
Benim aklımda ki portal daha çok tv ile iç içe olması yönünde
Tv izlerken smart tuşuna basınca alttan logolar çıkacak tv izlemeye devam ederken alttan şeritten uygulama seçilecek
Bende bluefish var,bununla yapıyorum,ama sevgili rfve farklı uygulama kullanabilir,çünkü ben linux kullanıyorum,elbette biraz da olsa bilgi gerekir,portal konusunda buradan devam edebilirsin sevgili Ahmo3447 ,yapacaklarını-yaptıklarını bu konuda yayınlayabilirsin
@teraspy üstad kısaca yanıtlamış.
temel olarak tak kullan üzerinden widgetler ekleyerek çalışma yapıyoruz.
son bir adım olarak kumanda kodları ile portal yönetimi var.
kodları işlemek ile ilgili vakit ayırmak lazım. bir süredir salim kafa ile vakit ayıramıyorum maalesef.
@teraspy üstad kısaca yanıtlamış.
temel olarak tak kullan üzerinden widgetler ekleyerek çalışma yapıyoruz.
son bir adım olarak kumanda kodları ile portal yönetimi var.
kodları işleek ile ilgili vakit ayırmak lazım. bir süredir salim kafa ile vakit ayıramıyorum maalesef.