Yatırım Tavsiyesi Değildir

Bakan Nebati OHH çekerek koltuğunu Mehmet Şimşek devretti.

450 küsür var vadeye atmışım 10 küsür geliyor 2 ayda bir bilezik alıyom

450 küsür var vadeye atmışım 10 küsür geliyor 2 ayda bir bilezik alıyom
En iyi ihtimalle %2.5 getiri yapar. Paranız enflayonun altında eziliyor.
Paraya ihtiyacınız yoksa bence farkı şekilde değerlendirin.

En iyi ihtimalle %2.5 getiri yapar. Paranız enflayonun altında eziliyor.
Paraya ihtiyacınız yoksa bence farkı şekilde değerlendirin.
aç gözlü değilim usta bi söz var evdeki bulgurdan olmayalım anladın sen :)) sonuçta benim para eziliyorsa herkesin eziliyo..kur korumalıya atıcaktımda 1 kaç kişi kafamı karıştırdı atmadık

aç gözlü değilim usta bi söz var evdeki bulgurdan olmayalım anladın sen :)) sonuçta benim para eziliyorsa herkesin eziliyo..kur korumalıya atıcaktımda 1 kaç kişi kafamı karıştırdı atmadık
Keşke atsaydın,4 de bölüp (akbank olarak yazayım) 112 lik 4 parçayı € , $ ,altın ve sterline yatırsaydın.Tavsiye kesinlikle değildir,ama oğlum böyle yaptı ben şok oldum ki oğlumun parası azdı 125₺ falandı (125/4=31.25) :)

@Herkese;
Böyle bir konuda ilk defa yazıyorum,kesinlikle yapın demiyorum ,ama akbankın 0-100 bin lirada kkm faizi %30 muş oğlum söyledi :ok

Arkadaslar ne yaparsanız yapın. Nakit olarak TL durma saçmalığını yapmayin.
Size Euro, Dolar alın demiyorum ama nakitinizi bir menkul, yada yatırım aracına bağlayın.
Değerli Madenler, Borsa, yatırım fonları vb.

Arkadaslar ne yaparsanız yapın. Nakit olarak TL durma saçmalığını yapmayin.
Size Euro, Dolar alın demiyorum ama nakitinizi bir menkul, yada yatırım aracına bağlayın.
Değerli Madenler, Borsa, yatırım fonları vb.
Tapu kayıtlarımızda gitti Başkan. Buna ne yapacağız? :deli1

Tapu kaydı söyle dursun altımızda ki boxer'ın desenine kadar adamlar tüm bilgiyi elde etti.
Ben normal, düz beyaz çamaşır giyiyorum, rahatım :hihi

Ayrıca fakir olmak çok güzel bir duygu yaw, üzerine mal varlığı olmayınca çalınma riski yok 😁 Büyük ferahlık, kuş gibiyim :)

Geri
Üst Alt