En iyi ihtimalle %2.5 getiri yapar. Paranız enflayonun altında eziliyor.450 küsür var vadeye atmışım 10 küsür geliyor 2 ayda bir bilezik alıyom
aç gözlü değilim usta bi söz var evdeki bulgurdan olmayalım anladın sen ) sonuçta benim para eziliyorsa herkesin eziliyo..kur korumalıya atıcaktımda 1 kaç kişi kafamı karıştırdı atmadıkEn iyi ihtimalle %2.5 getiri yapar. Paranız enflayonun altında eziliyor.
Paraya ihtiyacınız yoksa bence farkı şekilde değerlendirin.
Keşke atsaydın,4 de bölüp (akbank olarak yazayım) 112 lik 4 parçayı € , $ ,altın ve sterline yatırsaydın.Tavsiye kesinlikle değildir,ama oğlum böyle yaptı ben şok oldum ki oğlumun parası azdı 125₺ falandı (125/4=31.25)aç gözlü değilim usta bi söz var evdeki bulgurdan olmayalım anladın sen ) sonuçta benim para eziliyorsa herkesin eziliyo..kur korumalıya atıcaktımda 1 kaç kişi kafamı karıştırdı atmadık
benim ezilmiyor mesela çünkü cebimdeki tl miktarı taş çatlasın 200sonuçta benim para eziliyorsa herkesin eziliyo..
Bende de nakit taşımıyorum hep kredi kartından yerim.benim ezilmiyor mesela çünkü cebimdeki tl miktarı taş çatlasın 200
Matbaanın para basmasını engelleyemiyorsam o para benim değil, hükümetindirÜlkece TL düşmanı olduk kendi parasına düşman bir halk
İşte öncelik bunu anlayabilmektir.Matbaanın para basmasını engelleyemiyorsam o para benim değil, hükümetindir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tapu kayıtlarımızda gitti Başkan. Buna ne yapacağız?Arkadaslar ne yaparsanız yapın. Nakit olarak TL durma saçmalığını yapmayin.
Size Euro, Dolar alın demiyorum ama nakitinizi bir menkul, yada yatırım aracına bağlayın.
Değerli Madenler, Borsa, yatırım fonları vb.
Tapu kaydı söyle dursun altımızda ki boxer'ın desenine kadar adamlar tüm bilgiyi elde etti.Tapu kayıtlarımızda gitti Başkan. Buna ne yapacağız?
Ben normal, düz beyaz çamaşır giyiyorum, rahatımTapu kaydı söyle dursun altımızda ki boxer'ın desenine kadar adamlar tüm bilgiyi elde etti.