Yatırım Tavsiyesi Değildir

F Çevrimiçi

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
528
41
Crypto alın, bence şimdi tam vakti. Rahat 10x yapar buradan. :kiskis Şaka bir tarafa, en basit haliyle, kısa-orta-uzun, hangi vadede yatırım yapmak istediğinize karar verin, sonra da size uygun yatirim araçlarına bakın. Ama sepet şeklinde. Yine yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte, en azından orta vade için bakıyorsanız, altın ve gümüş mutlaka sepette olmalı. Ama tercihen dolar cinsinden. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,357
3 gündür borsanın içinden geçiyorlar hafta sonu haber akışını ve pazartesi açılışa göre pozisyon alırdım.
Hafta sonu olumsuz haber gelirse pazartesi,salı yine yıkılmaya devam eder ki buralardan yapılacak kademeli alımlar orta vadede tatlı para bırakma ihtimali çok yüksek.

Yatırım tavsiyesi değil kendime not.

F Çevrimiçi

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
528
41
3 gündür borsanın içinden geçiyorlar hafta sonu haber akışını ve pazartesi açılışa göre pozisyon alırdım.
Hafta sonu olumsuz haber gelirse pazartesi,salı yine yıkılmaya devam eder ki buralardan yapılacak kademeli alımlar orta vadede tatlı para bırakma ihtimali çok yüksek.

Yatırım tavsiyesi değil kendime not.
Reis, borsa nedense bana hiç güven vermiyor. Birileri illaki kazaniyordur, uzun vade de ülke batmadikca kazandırmaya devam edecektir ama (uzun?) bir süredir yeni gelenleri ve küçük yatırımcıyı çok fena silkeliyorlar. Çok fena manipülasyon yapıyorlar sanki, özellikle de BoA.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,357
Reis, borsa nedense bana hiç güven vermiyor. Birileri illaki kazaniyordur, uzun vade de ülke batmadikca kazandırmaya devam edecektir ama (uzun?) bir süredir yeni gelenleri ve küçük yatırımcıyı çok fena silkeliyorlar. Çok fena manipülasyon yapıyorlar sanki, özellikle de BoA.
Bana göre büyük düşüşler büyük fırsatlar yaratır.
Düşünsene bist %40 düşmüş ortalık kan revan
Kap güzel hisseyi yat üstüne.

YT.Değildir

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
821
51
Büyük düşüşlerden sonra genel ortalama yüzde kaç yükselmiş ufak araştırmayla bulursun.
Eyidir hojdır ema bena ne... :haha

Yatırım/birikim yapmadan hunharca harcıyorum. Özellikle; "bu ihtiyaç değil, keyfi harcama, buna vereceğim parayla birikim/yatırım yaparım" derdim ama şu an giren para=çıkan para olacak şekilde harcıyorum. Yoksa almayı istediğim yada almamın gerekli olduğu "şeyin" fiyatına yetişemiyorum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,357
Her çöküş aslında fırsattır.

FB_IMG_1742649571066.jpg

Geri
Üst Alt