Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkut303
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cvp: Yardım

ALLAH öyle güzel bir hayat nasip etsin ki dünyan mutlu ahiretin huzurlu olsun.
Elini kaldirip herseye kadir olan Rabbim den istedigin tüm muratlarin nasip olsun.
Tüm ömrün hayirli, saglikli, imanli, rahmet ve bereketli olsun. Kabrin azabindan, cehennemin narindan, mahserin sicagindan rabbim seni ve sevdiklerini korusun HAYIRLI CUMALAR.

Kardeşim kapattım o defteri yaşandı bitti ve geçti

Hayırlı cumalar @erkut303 arkadaşım

sizlerede hayırlı cumalar değerli kardeşlerim.bu mubarek günde Rabbim bizi gönlü hoş olanlardan eylesin.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar me klimada çalışırken ilk fotomuz gerçekten cokgüzel bir ürün kullandıkcada kalitesini belli ediyor

d0c3b8edab3fa94050bcbb0ea57b7580.jpg

Buda fijutsu klimam arkadaşlar

erkut303' Alıntı:
Güle güle kullan klimanın kralı yalnız birşey söyliyecehim ME klimalar kalitesi sağlamlığı kesinlikle tartışılmaz yalnız şu var belkide bana öyle geliyor herşeyi güzel klimanın ama bunları neden yakışıklı yapmıyorlar onu anlamış değilim :)
görsellik neredeyse yok makinalarda on numara makine yapıyorsunuz birazda görsellik katsalar mükemmel olmazmı ?
dediğim gibi bu benim şahsi görüşüm belkide yakışıklıdır ama bana öyle gelmiyordur

Teşekkür ederim arkadaşım aslında cihaz çok yakışıklı tabikide görüşmeselesi

erkut303' Alıntı:
Teşekkür ederim arkadaşım aslında cihaz çok yakışıklı tabikide görüşmeselesi

Sakın yanlış anlamayın sizin makine için kesinlikle demiyorum bunu gelel olarak tüm ME için söylüyorum mesela mercedes BMW kalitesinin yanında yakışıklı arabalar ME klimanın mercedesi hani diyorum şöyle ben burdayım dese fena olmaz demi ::) Ama şu var alırmısın deseler bana inanın elimden gelse evin her köşesine taktırırım hani derler ya tamamen duygusaldan dolayı taktıramadım :)
tekrar hayırlı günlerde güle güle kulanın

erkut303' Alıntı:
Buda fijutsu klimam arkadaşlar

erkut kardeşim teşekkür ederim bilgilendirme ve resimler için.birde şu dış ünitenin heybetli resimlerini bir ara müsait olduğunuzda atabilirseniz sevinirim.

Tamam kardeşim atarım

Geri
Üst Alt