Yardım

E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
54
Cvp: Yardım

ALLAH öyle güzel bir hayat nasip etsin ki dünyan mutlu ahiretin huzurlu olsun.
Elini kaldirip herseye kadir olan Rabbim den istedigin tüm muratlarin nasip olsun.
Tüm ömrün hayirli, saglikli, imanli, rahmet ve bereketli olsun. Kabrin azabindan, cehennemin narindan, mahserin sicagindan rabbim seni ve sevdiklerini korusun HAYIRLI CUMALAR.

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

sizlerede hayırlı cumalar değerli kardeşlerim.bu mubarek günde Rabbim bizi gönlü hoş olanlardan eylesin.

E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
54

Hayırlı akşamlar arkadaşlar me klimada çalışırken ilk fotomuz gerçekten cokgüzel bir ürün kullandıkcada kalitesini belli ediyor

E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
54
d0c3b8edab3fa94050bcbb0ea57b7580.jpg

H Çevrimdışı

hasancan

Kayıtsız / Doğrulanmamış

erkut303' Alıntı:
Güle güle kullan klimanın kralı yalnız birşey söyliyecehim ME klimalar kalitesi sağlamlığı kesinlikle tartışılmaz yalnız şu var belkide bana öyle geliyor herşeyi güzel klimanın ama bunları neden yakışıklı yapmıyorlar onu anlamış değilim :)
görsellik neredeyse yok makinalarda on numara makine yapıyorsunuz birazda görsellik katsalar mükemmel olmazmı ?
dediğim gibi bu benim şahsi görüşüm belkide yakışıklıdır ama bana öyle gelmiyordur

E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
54

Teşekkür ederim arkadaşım aslında cihaz çok yakışıklı tabikide görüşmeselesi

H Çevrimdışı

hasancan

Kayıtsız / Doğrulanmamış

erkut303' Alıntı:
Teşekkür ederim arkadaşım aslında cihaz çok yakışıklı tabikide görüşmeselesi

Sakın yanlış anlamayın sizin makine için kesinlikle demiyorum bunu gelel olarak tüm ME için söylüyorum mesela mercedes BMW kalitesinin yanında yakışıklı arabalar ME klimanın mercedesi hani diyorum şöyle ben burdayım dese fena olmaz demi ::) Ama şu var alırmısın deseler bana inanın elimden gelse evin her köşesine taktırırım hani derler ya tamamen duygusaldan dolayı taktıramadım :)
tekrar hayırlı günlerde güle güle kulanın

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

erkut303' Alıntı:
Buda fijutsu klimam arkadaşlar

erkut kardeşim teşekkür ederim bilgilendirme ve resimler için.birde şu dış ünitenin heybetli resimlerini bir ara müsait olduğunuzda atabilirseniz sevinirim.

Geri
Üst Alt