Yardım

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941
Cvp: Yardım

erkut303' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar fijutsu klima mı kullanmaya başladım gayet güzel ısıtması da cokgüzel sessiz çalışıyor birde fatura olayını görcez  bakalım nekadar gelecek

hayırlı uğurlu olsun kardeşim.Rabbim güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.özellikle ısıtması güzeldir bu klimanın.memnun kalacağınız kesin.ama me bir başkadır tabiki :)

W Çevrimdışı

warrior33

Aktif Üye
6 May 2016
440

Oturup ağlayacak halim yok genelde aynı durumu çok yaşadığım için kendime çok kızıyorum hepsi bu. Evet Mersinde yaşıyorum

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

eh eski fujitsular olacak şimdik nerde o klimalar.onlar bir afsaneydi.adı kaldı geriye malesef o günlerden .fujitsunun en büyük kayıbı başta arkasındaki distiribitör .birde fan motoru sorunu bunlarda kronik.bunu neden nasıl aşamıyorlar anlamış değilim.aman şeytan kulağına kurşun sizde inşallah böyle bir sıkıntı çıkmaz.kimseninkinde çıkmasın.

fujitsu artık vrv ye çok önem veriyor.splitdede fijithermaya.fijitherma maliyeti düşük çünki çok kalitesiz üretiliyor.fiyatıda makul derecelerde olduğu için veriyorlar gazı onlara.bu klimaların birde eksi yanı yazın soğutmada çok performanslı olmadığı.sizinle beraber göreceğiz inşalah bizde bakalım yazın nasıl bir performans sergileyecek.ama şu var ben fujitsunun 18 liğine güveniyorum.revizyona uğramayan tek modeli.

W Çevrimdışı

warrior33

Aktif Üye
6 May 2016
440
@erkut303 siz nerde ikamet ediyorsunuz. Klimalarınız güzel , Fujitsu ve zen serisi klima larınızın paylaşımlarınızı ilgiyle takip edicem.

W Çevrimdışı

warrior33

Aktif Üye
6 May 2016
440

İzmirin neresinde, İzmir güzel yer ben İzmirde askerlik yapmıştım

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

warrior33' Alıntı:
@erkut303 siz nerde ikamet ediyorsunuz. Klimalarınız güzel , Fujitsu ve zen serisi klima larınızın paylaşımlarınızı ilgiyle takip edicem.

warrior hocam erkut kardeşimizdeki zen serisi değil krigamine fh serisi.klimanın kralı yani.

Geri
Üst Alt