Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim yanılmıyorsa bu fh serisi me nin.klimanın kralıdır.buna laf söyleyecek adamın aklından şüphe duyarım % 100 gerizekalı olması gerekiyor.kendi klasmanında türkiyedeki tek klima me fh dir.
fujitsu derseniz 18 lik zaten onda tek model.şu an piyasada böyle bir 18 lik yok.ASYG18LF modeli ise.şayet bu klimalarsa çok güzel tercihler yapmışsınız.fujitsu tercihini neden yaptınız fiyatından dolayımı
evinize bir kral birde kraliçe almışsınız hadi hayırlısı olsun kardeşim.Rabbim güzel günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin.ileriki günlerde değerli fikir yorumlarınızı bekliyoruz inşallah.
Cihazları daha inceleyemedim daha iş yoğunluğundan dolayı en kısa zamanda inceliyeceğim her iki sinde sizlerde görüşlerimi allah nasip ederse paylaşırım
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın @erkut303 Bende geçenlerde Sf 35 aldım , hiç diğer serilerin fiyatına bakmadan cihaz takıldıktan sonra fark ettim yoksa bende 150, 200 fazla verip zen serisinden alirdim odaklanmışım sfye gözüm hiç bir şey görmüyor, kaçan balık büyük oldu. Şimdi kızıyorum kendime
Arkadaşım teşekkür ederim senin klimada çok güzel niye kızıyorsun kendine herşeyde vardır bir hayır senin aldığın klimada bence çok güzel gülegüle kullan