Xiaomi Poco X3 NFC

Benim fark yok dediğim noktalar işletim sistemi, arayüz ve yazılım... Diğer türlü tabiki görsel olarak fark olacak. Redmi alt, Mi (Xiaomi) üst segment telefonlar ama ben kesinlikle Xiaomi'de üst segmente para vermem...

Xiaomi, ucuz etin yahnisidir...
Şimdi doğru mu anlıyorum bu durumda Oppo ve Realme arasında yazılım farkı mı var

Şimdi doğru mu anlıyorum bu durumda Oppo ve Realme arasında yazılım farkı mı var
Hayır.
Oppo (realme) ile Xiaomi (Redmi) arasında yazılımsal olarak fark var. Test eden Mi daha iyi dedi.

Hayır.
Oppo (realme) ile Xiaomi (Redmi) arasında yazılımsal olarak fark var. Test eden Mi daha iyi dedi.
Bu kişisel bir yorum olur saygı duyarım tabi ben xiaomi de alt üst marka arasında yazılım farkı yok Oppo da var gibi anlamıştım. ?

Piyasaya henüz çıkmadı ama samsung a52 diyorum ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Poco x3 pronun fiyatı 5000 ve üzeri olacağı söyleniyor

@ramchomania al da kurtulak bak karıştı ortalık ?

Seferoğulları ile Tellioğulları birbirine girdi yeşil vadi bizim Tosun paşaya kaldı ben de kazanacam ?

Piyasaya henüz çıkmadı ama samsung a52 diyorum ?

Poco x3 pronun fiyatı 5000 ve üzeri olacağı söyleniyor

oralara çıkarsa alternatifler çoğalıyor satılmaz o fiyatlara muhtemelen

Son düzenleme:
Xiaomi kullanıyorum, evdekilerde huawei var. Gel gelelim hiç birinin ekran kalitesi samsung değil.

Xiaomi kullanıyorum, evdekilerde huawei var. Gel gelelim hiç birinin ekran kalitesi samsung değil.
Fiyatı da öyle... :kas

Samsung gereksiz pahalı, Xiaomi gerektiği gibi kaliteli değil ama ucuz... Bu ülkede ucuz olan her şey rağbet görür, çünkü fakiriz. ?

Geri
Üst Alt