Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Merhaba arkadaşlar elimde biraz eski ama hala taş gibi durumda bir Lenovo thinkpad edge 13 model laptop var, orijinal işletim sistemi Windows 7 64 bit, geçerli süre içinde Windows 10 yükseltmesi yapıldı, uzun süre sorunsuz kullandık. Sonra durduk yere donmaya başladı, akla gelen ilk şey harddisk sorunuydu gerekli testleri yaptık ve neticesinde format attım, bunun için Microsoft sitesinden indirilip orijinal araçla bir usb bootable yaptım, flash sağlam, çünkü başka bir laptoba kurulabildi. Başka laptoba kurduğum harddisk de dahil toplam 3 ayrı hd kullandım fakat her seferinde, Windows yüklenip yeniden başlatıldığında çıkan hazırlanıyor ekranında donuyor, çok araştırdım bir neticeye ulaşamadım.
Dediğim gibi önce hd sorunu olduğunu düşündüm ama Lenovo ya kuramadığım hd ile başka laptoba kurulum yapılabiliyor. Tam bir ssd almak üzereydim ama sorunun biraz daha farklı olduğunu düşününce vazgeçtim boşuna yatırım olmasın diye. Değerli görüş ve önerilerinizi bekliyorum. ?
Laptop özellikleri
Lenovo Thinkpad Edge 13 0221-TG
Amd Athlon Neo K325 dual core
320 gb wd 5400 rpm hd
4gb ram
Dediğim gibi önce hd sorunu olduğunu düşündüm ama Lenovo ya kuramadığım hd ile başka laptoba kurulum yapılabiliyor. Tam bir ssd almak üzereydim ama sorunun biraz daha farklı olduğunu düşününce vazgeçtim boşuna yatırım olmasın diye. Değerli görüş ve önerilerinizi bekliyorum. ?
Laptop özellikleri
Lenovo Thinkpad Edge 13 0221-TG
Amd Athlon Neo K325 dual core
320 gb wd 5400 rpm hd
4gb ram