BeklerizBu iş tutar yakında kampçılar kapınızı çalar benden söylemesi

Önümüzdeki çekimin konusu belli oldu sanırımMekan güzelmiş burda hani kuzu çevirme de olur
![]()

Bir kuzu ne kadar biliyor musun sen ?Mekan güzelmiş burda hani kuzu çevirme de olur
![]()

5 10 kisi toplanıp keyifli bol sohbetli Aslan sütlüBir kuzu ne kadar biliyor musun sen ?![]()

Benim soframdaki tek süt hayvan sütü olur ama vahşi değil, evcil olanların5 10 kisi toplanıp keyifli bol sohbetli Aslan sütlü
para bile sayılmaz bizim kasapta 1300-1500 arası kuzu bahane sohbet şahane olur birde müzik koyarız![]()
gerisi güzel fikir ama
Tamam seni şofer yaparız bende onu diyecektim bizi eve kim götürecekBenim soframdaki tek süt hayvan sütü olur ama vahşi değil, evcil olanlarıngerisi güzel fikir ama
![]()

Kötü emellerinize alet olacağım demek.Tamam seni şofer yaparız bende onu diyecektim bizi eve kim götürecek![]()

Yok, köpekler yesin diye atıyorduk onun sohbetini ediyorduk ?Yanınızda köpek mi vardı ,filmde göremedim![]()
Arkada ses olmayınca acaba şu karede ne oluyuyor diye bu adamlar ne yapıyor orda neler oluyor oda ney öyle diye diye yorumluyoruzYok, köpekler yesin diye atıyorduk onun sohbetini ediyorduk ?

O zaman ikinize de kızdım,yediniz ve kemikleri attınız.Keşke bir kağıt tabağa veya topluca bir yere koyup bıraksaydınız ,benim en çok dikkat ettiğim konudurYok, köpekler yesin diye atıyorduk onun sohbetini ediyorduk ?