BeklerizBu iş tutar yakında kampçılar kapınızı çalar benden söylemesi
Önümüzdeki çekimin konusu belli oldu sanırımMekan güzelmiş burda hani kuzu çevirme de olur
Bir kuzu ne kadar biliyor musun sen ?Mekan güzelmiş burda hani kuzu çevirme de olur
5 10 kisi toplanıp keyifli bol sohbetli Aslan sütlüBir kuzu ne kadar biliyor musun sen ?
Benim soframdaki tek süt hayvan sütü olur ama vahşi değil, evcil olanların gerisi güzel fikir ama5 10 kisi toplanıp keyifli bol sohbetli Aslan sütlü
para bile sayılmaz bizim kasapta 1300-1500 arası kuzu bahane sohbet şahane olur birde müzik koyarız
Tamam seni şofer yaparız bende onu diyecektim bizi eve kim götürecekBenim soframdaki tek süt hayvan sütü olur ama vahşi değil, evcil olanların gerisi güzel fikir ama
Kötü emellerinize alet olacağım demek.Tamam seni şofer yaparız bende onu diyecektim bizi eve kim götürecek
Yok, köpekler yesin diye atıyorduk onun sohbetini ediyorduk ?Yanınızda köpek mi vardı ,filmde göremedim
Arkada ses olmayınca acaba şu karede ne oluyuyor diye bu adamlar ne yapıyor orda neler oluyor oda ney öyle diye diye yorumluyoruzYok, köpekler yesin diye atıyorduk onun sohbetini ediyorduk ?
O zaman ikinize de kızdım,yediniz ve kemikleri attınız.Keşke bir kağıt tabağa veya topluca bir yere koyup bıraksaydınız ,benim en çok dikkat ettiğim konudurYok, köpekler yesin diye atıyorduk onun sohbetini ediyorduk ?