WildCamp kanalı hayırlı olsun :) İlk videomuz Adem Helvacı ile Tenekede Tavuk :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Mekan güzelmiş burda hani kuzu çevirme de olur :kiskis

23-33-20-images.jpg
Ben de burada öğrendim ama bizim buralara ÇEBİÇ derler.

İlteriş Yılmaz İlteriş Yılmaz kardeşime sordum ''Kuyu Kebabı yapalım mı?'' diye, tabi ben en son 10 sene önce bir Çebiç fiyatı sorduğum için högömetimizin güncellemelerinden habarım yoğidi, fiyatı duyunca dedim ki 'Nerdençıkartıyorsun kardeşim çebiç mebiç?'' :rant

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yanınızda köpek mi vardı ,filmde göremedim :kiskis
Köpek yoktu ama giderken oradaki hayvanlar için ekmek falan almıştım abi, zaten tavuktan kalacaklar da vardı diye düşündmüştüm ama benden bir şey kalmadı :kop

Tabak konusu şöyle abi (Sonraki mesajında okudum)

Tamamını bir yere koyunca, en güçlü olan hayvan hepsini yediği için cılızlar aç kalıyor.

Ben balkondan beslediğim bizim bahçenin kedilerinde de şuna dikkat ediyorum. Yemeğin hepsi bir yerde olduğunda Alfa hayvan o yemeğiğn başına geçiyor diğerleri yanaşamıyor.

Oysa ki ona ayrı, diğerlerine ayrı yerlere koyunca Alfa da olsa Beta da olsa kendi yemeğine odaklandığı için diğerleri de yiyebiliyor o nedenle hem kemikleri hem de (Kadrajda yok dönerken dağıttım) ekmekleri parçalayıp farklı farklı bölglere fırlattım :ok

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Köpek yoktu ama giderken oradaki hayvanlar için ekmek falan almıştım abi, zaten tavuktan kalacaklar da vardı diye düşündmüştüm ama benden bir şey kalmadı :kop

Tabak konusu şöyle abi (Sonraki mesajında okudum)

Tamamını bir yere koyunca, en güçlü olan hayvan hepsini yediği için cılızlar aç kalıyor.

Ben balkondan beslediğim bizim bahçenin kedilerinde de şuna dikkat ediyorum. Yemeğin hepsi bir yerde olduğunda Alfa hayvan o yemeğiğn başına geçiyor diğerleri yanaşamıyor.

Oysa ki ona ayrı, diğerlerine ayrı yerlere koyunca Alfa da olsa Beta da olsa kendi yemeğine odaklandığı için diğerleri de yiyebiliyor o nedenle hem kemikleri hem de (Kadrajda yok dönerken dağıttım) ekmekleri parçalayıp farklı farklı bölglere fırlattım :ok
Bizim bahçenin iki abone kedisi var tek yerde kavga ediyorlar Adem abi hep tombik olan yerdi bizde ayrı veriyoruz şimdi aralarında mevzu olmuyor

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bizim bahçenin iki abone kedisi var tek yerde kavga ediyorlar Adem abi hep tombik olan yerdi bizde ayrı veriyoruz şimdi aralarında mevzu olmuyor
Aynen öyle abi. Ben taktik oynuyorum, önce kemik olanı sallıyorum, Azman olan hemn saldırıp atlıyor , o hergele kemikle uğraşırken ben orada tek gözü görmeyen cılız bir beyaz kedi var 2 senedir bakarım ona, hemen gören gözü ile bana bakmasını sağlayıp farklı noktaya yumuşak et atıyorum biraz canlansın diye :kiskis

Ama gerçekten iyi toparladı :ok

Diğer kediler çoğu zaman gelip geçici. O beyaz tek göz olan 2 senedir ayrılmaz etrafımızdan ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
O şirket hattıdır bizde kırmızı telefon direk hat numarası var ??
Şirket hattını da kapattıracağım yakında.
İlteriş Yılmaz İlteriş Yılmaz kardeşimizin üstüne halen o hat. Yetişemiyorum artık zira iyi niyetli girişimlerimiz ya bütün zamanımızı çalıyor ya da bazen başımıza iş açıyor.
Gırmızı hat, Gırmızı HAK lı kardeşlerimizde var zaten :ok

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Adem abi benim tombik dediğim kedi zayıf bitkindi bizde 2 seneye yakın bakıyoruz tombik oldu birde ete alıştı
Mama yemiyor tavukcudan yemeklik parça kasaptan dalak alıyoruz mecbur almak zorundayız sabah akşam geliyor miyavvv miyavvv diye bir başlıyor
İnsanın içi cız ediyor yalnız çok fena komşum ben sana alıştırma başına iş alırsın demedim mi diyor :haha

Geri
Üst Alt