I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Messenger'ın geleceği olmadığı için WhatsApp'ı aldı.vasabın benzeri Messenger demek istedim,mesengeri geliştireceğine tekel kurmuş
Messenger'ın geleceği olmadığı için WhatsApp'ı aldı.vasabın benzeri Messenger demek istedim,mesengeri geliştireceğine tekel kurmuş
yer yok ,vasap varHocam mesajları okumasına izin vermeden kullanabilirsin.
Başlarda proje olduğunu sanmıyorum. Para değiştirdi gözünü hırs bürüdü
vasap kadar,kullanan yok.telegram da gayet başarılı
Telegramı asla başarılı bulmuyorum.telegram da gayet başarılı
derkenSıpanın telefonunun ön kamerası siyah bantla örtülüdür.
derken
eeee whatsaap nasıl güvenli oluyormuşTelegram özellik bakımından WhatsApp'ın önüne gecmek için bir takım şeyler geliştirdi bunlar (bot'lar) bu botlar ile gruplar, vs vs her şey yönetiliyor.
Telegramı asla başarılı bulmuyorum.
Öncelikle, telegram saldırıya çok açık bir sistem kullanmakta. Yahu ne diyorsun ibrahim anlat bakalım şu konuyu dersen
Telegram özellik bakımından WhatsApp'ın önüne gecmek için bir takım şeyler geliştirdi bunlar (bot'lar) bu botlar ile gruplar, vs vs her şey yönetiliyor. Hâliyle bir çok bot mevcut bunları 3 parti kişilerde yazıyor. Bu botu yazan kişiler açık bırakarak (sohbetlerimizi resimlerimizi) hackleyebilir.. bu botlar hiç güvenli değil
Mantıklı bir uygulama. ExpoitlerZuckerberg'den bahsediyor. Daha önce de dizüstü bilgisayarının kamerasında bant olduğu görülmüştü.
WhatsApp güvenli demedim, ama telegramdan daha güvenli olduğu kesin. Mesaj şifreleme özelliği halen telegram da Yok ve bir çok açık vareeee whatsaap nasıl güvenli oluyormuş
way karteloz tekelci, dur bi dur bilgisayar dedinde gates görmesin diyemiZuckerberg'den bahsediyor. Daha önce de dizüstü bilgisayarının kamerasında bant olduğu görülmüştü.
çalışması için kameralara erişim izni alan uygulamaların nerede ne zaman ne yapacağı belli olmaz.derken