Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Hocam, bilgiler çalınıyor zaten daha ne hazırlığı yapacak ki
Dahasını da istiyordur.
Hocam, bilgiler çalınıyor zaten daha ne hazırlığı yapacak ki
konu messenger değil aslında ,messengeri hiç kullanmadım kullanmıyorum.facebook olmadan whatsapp
Dahası benim evde pijamalı fotoğraflarım olurDahasını da istiyordur.
Tamam işte konu messengee değil dayatma konusu zaten. Ama şimdiye kadar messengerı dayattığı için o örneği verdimkonu messenger değil aslında ,messengeri hiç kullanmadım kullanmıyorum.
facebookta eskisi yazma okuma getirsin yeter. lite sürümle olmaz bu iş.niye dayatıyor messengeri
aynen whatsaap özel. messenger normal sms bile okuyor,sosyal face sms çalıyor. Almanya gibi yapmalı TürkiyeDahasını da istiyordur
Permission diyoruz biz ona (izin) demek. Eğer izin vermezsen okuyamaz hocamaynen whatsaap özel. messenger normal sms bile okuyor,sosyal face sms çalıyor. Almanya gibi yapmalı Türkiye
bana sormadı Zuckerberg almasaymış ihtiyacı yoktu vasapaadam para vermiş almış tabi ki reklamını yapacak
Olur mu hocam? Kar marjı çok yüksek bir uygulama tabi ki alacak.bana sormadı Zuckerberg almasaymış ihtiyacı yoktu vasapa
geç fark ettim, sürekli aynı iki sms çıkıyordu.Permission diyoruz biz ona (izin) demek. Eğer izin vermezsen okuyamaz hocam
Hocam mesajları okumasına izin vermeden kullanabilirsin.geç fark ettim, sürekli aynı iki sms çıkıyordu.
tehlike geçmiş sayılmaz face messengersiz okunmuyorsa,öyle izin vermeden çalışmazsa napcan.
üst model androidlerde,faceye foto video izni vermeyince çalışmıyor
Olur mu hocam? Kar marjı çok yüksek bir uygulama tabi ki alacak.
vasabın benzeri Messenger demek istedim,mesengeri geliştireceğine tekel kurmuşOlur mu hocam? Kar marjı çok yüksek bir uygulama tabi ki alacak.
Başlarda proje olduğunu sanmıyorum. Para değiştirdi gözünü hırs bürüdüSosyal medyada tekel zaten. Bence daha fazla paraya ihtiyacı yok.
Ki Zuckerberg'in, Facebook'un bir proje olduğu fazlasıyla belli zaten.