Vodafone Koçailem İndirimli Tarifeleri

B Çevrimdışı

brlmayk

Aktif Üye
4 Ara 2018
116
43
20 gb paketini kullanıyorum.49 tl olan memnunum internet bitmiyor ve bir dünya indim vs si var.tavsiye ederim...

AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,489
Başka bir yerden Vodafone Fsk çalışanı tarafından koçailem şifresi buldum arkadaşlar , arayan bulurmuş derler ? şimdilik Red 30 tarifesine hat taşıma başvurusu yapıldı , yarın hattım gelecek inşallah.

2000dk her yöne - 30gb internet - 250sms her yöne - Vodafone ve sabit hatlarla sınırsız konuşma 24 ay taahhüt aylık 71 tl.

E Çevrimdışı

Ela.1905

Yeni Üye
10 Eki 2020
3
37
Başka bir yerden Vodafone Fsk çalışanı tarafından koçailem şifresi buldum arkadaşlar , arayan bulurmuş derler ? şimdilik Red 30 tarife3
Başka bir yerden Vodafone Fsk çalışanı tarafından koçailem şifresi buldum arkadaşlar , arayan bulurmuş derler ? şimdilik Red 30 tarifesine hat taşıma başvurusu yapıldı , yarın hattım gelecek inşallah.

2000dk her yöne - 30gb internet - 250sms her yöne - Vodafone ve sabit hatlarla sınırsız konuşma 24 ay taahhüt aylık 71 tl.

sine hat taşıma başvurusu yapıldı , yarın hattım gelecek inşallah.

Bende konudan muzdaribim. Şifre temin edebilirsem bende vodafone nin tariferinden yararlanmak istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhaba;
Bu mecrada çok yeniyim. Koç ailem şifresi olan ve paylaşmak isteyen varsa çok memnun olurum:) Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,489
Bende konudan muzdaribim. Şifre temin edebilirsem bende vodafone nin tariferinden yararlanmak istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhaba;
Bu mecrada çok yeniyim. Koç ailem şifresi olan ve paylaşmak isteyen varsa çok memnun olurum:) Şimdiden teşekkürler.
Bana burada ki arkadaş yardımcı oldu , sen de bi sor istiyosan hocam.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt