Bir şifre bulsam geçicem de çıkmadı forumda bi Koç çalışanı yaa20 gb paketini kullanıyorum.49 tl olan memnunum internet bitmiyor ve bir dünya indim vs si var.tavsiye ederim...
Faturasız Vodafone kampanyaları var, benzer fiyatlara, araştırın isterseniz... 35 liraya 14 Gb alıyorum...Bir şifre bulsam geçicem de çıkmadı forumda bi Koç çalışanı yaa
Yardımcı olayım kardeşBir şifre bulsam geçicem de çıkmadı forumda bi Koç çalışanı yaa
Hocam çok iyi olur yaa , bana Vodafone Koçailem şifresi lazım , özelden atabilirseniz çok sevinirim ?Yardımcı olayım kardeş
Şimdi baktım hocam 12gb 40 tl 15gb 49 tl olmuş faturasız , 25gb var 30 tl ama yeni hat alana diyor , numara taşımaya vermiyor.Faturasız Vodafone kampanyaları var, benzer fiyatlara, araştırın isterseniz... 35 liraya 14 Gb alıyorum...
Koç ailesi ile alâkam yok, ben daha ucuza o tarifeleri alıyorum
12 GB internet, 750 her yöne dakika, 1000 SMS, 35₺?
Evet.Faturasız mı?
Bende konudan muzdaribim. Şifre temin edebilirsem bende vodafone nin tariferinden yararlanmak istiyorum.Başka bir yerden Vodafone Fsk çalışanı tarafından koçailem şifresi buldum arkadaşlar , arayan bulurmuş derler ? şimdilik Red 30 tarife3
Başka bir yerden Vodafone Fsk çalışanı tarafından koçailem şifresi buldum arkadaşlar , arayan bulurmuş derler ? şimdilik Red 30 tarifesine hat taşıma başvurusu yapıldı , yarın hattım gelecek inşallah.
2000dk her yöne - 30gb internet - 250sms her yöne - Vodafone ve sabit hatlarla sınırsız konuşma 24 ay taahhüt aylık 71 tl.
sine hat taşıma başvurusu yapıldı , yarın hattım gelecek inşallah.
2000dk her yöne - 30gb internet - 250sms her yöne - Vodafone ve sabit hatlarla sınırsız konuşma 24 ay taahhüt aylık 71 tl.
Bana burada ki arkadaş yardımcı oldu , sen de bi sor istiyosan hocam.Bende konudan muzdaribim. Şifre temin edebilirsem bende vodafone nin tariferinden yararlanmak istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Herkese merhaba;
Bu mecrada çok yeniyim. Koç ailem şifresi olan ve paylaşmak isteyen varsa çok memnun olurum Şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim. İletişim sağladım kendisiyle sadece hat taşınmalarıyla ilgileniyormuş.Bana burada ki arkadaş yardımcı oldu , sen de bi sor istiyosan hocam.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet benim taahhütüm bitmişti Telekom'dan taşıdım hattımı.Teşekkür ederim. İletişim sağladım kendisiyle sadece hat taşınmalarıyla ilgileniyormuş.