faydali bilgiler icin tesekkürler dün aksam chivas regal 12 yillik olani actim 1 kadeh doldurdum ictim önce sek ictim tadi cok yogun ve aci geldi icmesi damagima keyif degil eziyet oldu sonra soda ekledim biraz daha icilebilir oldu ama yine de cok keyif almadim alisik olmadigim icin böyle oldugunu umuyorum sonra tekrar icerim bu arada bütün gün bas agrisi cektim gec yatip erken kalkmam gerekti umarim sebebi budur yoksa 1 kadeh viski ile bu kadar bas agirisi olmamasi gerek.
genel tavsiyelerde gördügüm kadariyla herkes buz dolabina koyulmamasi gerektigini söylemis dolaptan cikarayim bakalim ben alkolu buz gibi soguk severim bardagi bile derin dondurucuya koyarim ki ickiyi isitmasin diye
chivas türkiyede cok tutulan almanyada ise tercih edilmeyen bir icki büyük marketler veya internet disinda simdiye kadar hic karsilasmadim türkiyede cok övüldügü icin hakkinda biraz arastirma yapmistim ve bir sitede üyelerden birisi chivasin aslinda satilmayan jim beam yada benzeri markalardan daha kaliteli olmadigini, yillar önce bu icki satilmadigi icin üreticisinin satilmasi amaciyla fiyati yükselttigini ve fiyat yükselince satislarin arttigini yazmisti kisacasi herkesde pahaliysa kalitelidir algisi olusmus benim su anda fikrimde benzer yönde jim beam piyasada alinabilecek en uygun fiyatli viski sanki bunu alanlar/icenler benim daha cok param var benim damak zevkim daha kaliteli tarzinda triplere girip birbirlerine hava atiyorlarmis gibi geldi
en ucuzundan köpek öldüren cinsine kadar ( burda sanirim en pahalisindan en ucuzuna demem gerekiyordu) cesitli ickileri ictim ama su anda favorim olmaktan cok uzak sonraki icimlerde fark yaratirmi bekleyip görmem gerek
yayinimiza sizden gelenler bölümüyle devam ediyoruz
İçerisine giren oksijen alkole ne kadar sürede etki edecekse o kadar süre bence.

Bu arada burada bir kitle var böyle konuları sevmezler, dislike atıp geçerler, sallamıyorum onları açıkçası.
Çam ağacı konusu açtım diye çıldırmışlardı.
İç içebildiğin kadar, burada alkol araba yakıtıyla yarışır olmuş, biz içemiyoruz sen iç bari.

Almanya çok kötü yeğenim gelmeyin deme de sonra.

o kitleye söylemek istediklerim forum kurallarina uymuyor yoksa güzel seyler söylerdim

herkes herkese saygi duymali herkesin inanci zevkler istekleri vs farkli olabilir inanci da olmayabilir ama bu fanatik islamcilar icki icine gebersin zikkim icsin vs derken kendi inanclarina saygi bekleyecek kadar yüzsüz onursuz ve suursuzdur
türkiye de alkol fiyatlarindan haberim var arkadaslara takilmak kizdirmak icin fiyatlari atiyorum onlarda bana durumdan haber veriyor saolsunlar

millet olarak organize olup haksizliga karsi cikmayi beceremedigimiz icin bu tarz muameleye maruz kaliyoruz sadece alkol degil her alanda bu gün halk boykota gitse ve dese ki 1 ay boyunca icki sigara almiyoruz ( tabi o parayi evde sakliycak baska seylere kullanmayacak) 1 ayin sonunda hepsi alkol duasina cikar icki icenler icki icsin sigara icenler sigara icsin diye, olurda yolda icen birini görürse ayiplamak yerine kucagina oturup pavyondaki konsomatrisler gibi yarasin aslanima yarasin erkegime ic daha cok ic diyerek daha cok icmesini ve vergi ödemesini saglamaya calisir
habertürk "Bu yıl alkol ve sigaradan 96 milyar vergi geliri elde edilecek"
baska bir kaynak "
Diyanet İşleri Başkanlığı için
2021 Yılı Merkezi Yönetim
Bütçe Kanun Teklifi'nden ayrılan ödenek 12 milyar 977 milyon TL...."
Viskiyi şişeyle içmenizi tavsiye ederim.

corona var ondan dolayı şişeyle içmek en sağlıklısı. Ayrıca soğuk değil oda sıcaklığında içmeniz gerekiyor. Çarpılıyoruz

Jack daniels Apple favori
siseyle icmenin corona ya etkisini pek anlamadim

elmali olandan ictim ama elmali icecekler cok tatli oluyor ben daha cok ferahlatici icecekleri seviyorum
Alkol kristalize hale geldiği için tat acılaşıyormuş, öyle duymuştum ben de.
O bilginin doğruluk payı var bence de.
alkol degilde icerisindeki diger maddelerdir o kristalize olanlar alkol un erime noktasi cok düsük oldugu icin öyle birsey olmamasi lazim
Hocam "vacuum bottle cap" diye aratırsanız buna benzer ürünlerden sanırım marketlerde falan bulursunuz. İçerdeki havayı aldığı için ömrünü uzatır. Yalnız şişeyi yatırıp plastik malzemeye içkiyi temas ettirmeyin. Benzer ürünleri şarap için de kullanabilirsiniz. Bunların yanında genel kanı; açılmış bir viskinin ömrü 6 ay ile 2 yıl arasında değişebilir. Viskiyi dolaba koymak tavsiye edilmez . Ancak serin(oda sıcaklığından düşük) ve ışık almayan bir ortamda saklanması iyi olur.
tavsiye icin tesekkürler fakat prof alkolik degilim

ictigimiz icki 300-500 euroluk birsey olsa özel malzemeler alinabilir ama en pahalisi 18 euro olan icki icin 15 euroya özel sise kapagi almak bana pek mantikli gelmedi
Bitiremezsen yardımcı olurum.
gel buyur diycem corona var