ERSAN.NET
Aktif Üye
- 19 Haz 2019
- 179
- 41
seni ayyaş
seni ayyaş
o kitleye söylemek istediklerim forum kurallarina uymuyor yoksa güzel seyler söylerdimİçerisine giren oksijen alkole ne kadar sürede etki edecekse o kadar süre bence.
Bu arada burada bir kitle var böyle konuları sevmezler, dislike atıp geçerler, sallamıyorum onları açıkçası.
Çam ağacı konusu açtım diye çıldırmışlardı.
İç içebildiğin kadar, burada alkol araba yakıtıyla yarışır olmuş, biz içemiyoruz sen iç bari.
Almanya çok kötü yeğenim gelmeyin deme de sonra.
siseyle icmenin corona ya etkisini pek anlamadim elmali olandan ictim ama elmali icecekler cok tatli oluyor ben daha cok ferahlatici icecekleri seviyorumViskiyi şişeyle içmenizi tavsiye ederim. corona var ondan dolayı şişeyle içmek en sağlıklısı. Ayrıca soğuk değil oda sıcaklığında içmeniz gerekiyor. Çarpılıyoruz Jack daniels Apple favori
alkol degilde icerisindeki diger maddelerdir o kristalize olanlar alkol un erime noktasi cok düsük oldugu icin öyle birsey olmamasi lazimAlkol kristalize hale geldiği için tat acılaşıyormuş, öyle duymuştum ben de.
O bilginin doğruluk payı var bence de.
tavsiye icin tesekkürler fakat prof alkolik degilim ictigimiz icki 300-500 euroluk birsey olsa özel malzemeler alinabilir ama en pahalisi 18 euro olan icki icin 15 euroya özel sise kapagi almak bana pek mantikli gelmediHocam "vacuum bottle cap" diye aratırsanız buna benzer ürünlerden sanırım marketlerde falan bulursunuz. İçerdeki havayı aldığı için ömrünü uzatır. Yalnız şişeyi yatırıp plastik malzemeye içkiyi temas ettirmeyin. Benzer ürünleri şarap için de kullanabilirsiniz. Bunların yanında genel kanı; açılmış bir viskinin ömrü 6 ay ile 2 yıl arasında değişebilir. Viskiyi dolaba koymak tavsiye edilmez . Ancak serin(oda sıcaklığından düşük) ve ışık almayan bir ortamda saklanması iyi olur.
gel buyur diycem corona varBitiremezsen yardımcı olurum.
türkiyeye burdan icki yollayabilsem koliyle yollarim da malesef öyle bir imkan yok ucakla gelirken bile %40 ve üzeri alkollü ickilerden 1 litre hakkin var malesefLükse bak. Bardak için viski almak ?? bizde burda viski almak için 1 hafta çalışalım ? sonrada diyorlarki neden her konuyu siyasete bağlıyorsun. Gelde bağlama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca olurda hediye falan bir kaç şişe göndermek istersen dmden adresimi verebilirim. Çünkü biz Türkiyede viski içemiyoruz??
İçki getircem diye uğraşma, euro getirmen yeterli, pasaport kontrolünü geçtiğin an burada 9'a katlanıyor nasıl olsa...türkiyeye burdan icki yollayabilsem koliyle yollarim da malesef öyle bir imkan yok ucakla gelirken bile %40 ve üzeri alkollü ickilerden 1 litre hakkin var malesef
türkiyeye yazin geldigimde almanyada freeshop dan 1 litrelik red label aldim sirt cantama attim türkiyeye gidince ordaki freeshop dan da 1 litre yeni raki alip onuda posete koydurttum da illegal yollarla 2 litre yi gecirdik
kasaya 1 de absolut votka ile gitmistim kasiyer eleman abi tek pasaporta en fazla 1 sise icki olabiliyor dedi yoksa 3 e tamamliycaktim
alinan yüksek vergiler yüzünden euro nun 9 degil 19 a katlanmasi lazim ki türkiyede aldigim icki buradan ucuza gelsin benim 18 euroya aldigim 12 yillik chivas türkiyede 285 lira ( 31,5€)İçki getircem diye uğraşma, euro getirmen yeterli, pasaport kontrolünü geçtiğin an burada 9'a katlanıyor nasıl olsa...
Fiyatları bilmiyorum ama 30 euroya aldığın şeyi burada 270 liraya rahatlıkla alırsın diye tahmin ediyorum.
Birde birim para olarak düşün. 285 euroya neler alırsın orada. 1 kasa viski alırsın heraldealinan yüksek vergiler yüzünden euro nun 9 degil 19 a katlanmasi lazim ki türkiyede aldigim icki buradan ucuza gelsin benim 18 euroya aldigim 12 yillik chivas türkiyede 285 lira ( 31,5€)
jim beam 208 lira 23,03€ yapiyor ben burda indirimde 9.90 a filan aliyorum indirim olmadigi zaman 14 euro yani türkiyede 1 sise viski parasina burda indirimli oldugu zamanda ayni viskiden 2 sise +200 gram fistik alirim onlari koymak icin posete para veririm cebime yinede bir kac cent para kalir
Fiyatları bilmediğim için makasın bu kadar açık daha doğrusu Müslüman olduğunu iddia eden bir iktidarın haram üzerinden bu kadar vergi alarak çatır çatır yemeyi caiz gördüğünü tahmin edememiştim.alinan yüksek vergiler yüzünden euro nun 9 degil 19 a katlanmasi lazim ki türkiyede aldigim icki buradan ucuza gelsin benim 18 euroya aldigim 12 yillik chivas türkiyede 285 lira ( 31,5€)
jim beam 208 lira 23,03€ yapiyor ben burda indirimde 9.90 a filan aliyorum indirim olmadigi zaman 14 euro yani türkiyede 1 sise viski parasina burda indirimli oldugu zamanda ayni viskiden 2 sise +200 gram fistik alirim onlari koymak icin posete para veririm cebime yinede bir kac cent para kalir
İşte bu hesabı aklı kirada fikri firarda olan gafiller yapamıyor. Anlatınca da idrak yolları iltihaplı olduğundan anlayamıyor...Birde birim para olarak düşün. 285 euroya neler alırsın orada. 1 kasa viski alırsın heralde
bir kasa da kac tane oluyor bilmiyorum 30 sise alinir o parayaBirde birim para olarak düşün. 285 euroya neler alırsın orada. 1 kasa viski alırsın heralde
Fiyatları bilmediğim için makasın bu kadar açık daha doğrusu Müslüman olduğunu iddia eden bir iktidarın haram üzerinden bu kadar vergi alarak çatır çatır yemeyi caiz gördüğünü tahmin edememiştim.
ilk mesajda yazmistim ne kadar vergi aldiklarini cahile laf anlatilmazİşte bu hesabı aklı kirada fikri firarda olan gafiller yapamıyor. Anlatınca da idrak yolları iltihaplı olduğundan anlayamıyor...