10-20 birim paraya bizde alsak cola gibi içeriz ?Konu hortlayacak ama bizde açıldıktan sonra 1 saat içinde dibini görüyoruz ?
25 kuruş bira whisky sen düşün artık ?10-20 birim paraya bizde alsak cola gibi içeriz ?
Sıkıntı olmaz vur şişenin dibineBana da üç yıl önce birisi getirmişti. 35 lik Red label içkiyle aram olmadığı için üçte ikisi duruyor. İçilir mi?
İçmeye karar verdim ?
Şu dolar kurundan sonra öyle güzel içilirki. Rahmetli Kemal Sunal’ın güzel bir repliği vardı “anası bile şey yapılır” demişti ?Bana da üç yıl önce birisi getirmişti. 35 lik Red label içkiyle aram olmadığı için üçte ikisi duruyor. İçilir mi?
İçmeye karar verdim ?
Ben senede bir duble alıyorum. 2030a kadar gider o zaman iyi ?Bu kadar kafayı yormaya gerek var mı acaba: hafta sonu bir duble içsen 40 gün gider,iki içsen 20 gün,bir arkadaş ile güzel bir muhabbet olursa 2-3 saat.
Bukadar basit.
Bulunuyor zaten her ülkede,ama masadaki duman bulunmuyorAnlık foto ?Hollanda da bunu da bulduk ?
?O duman ayrı bir güzel ?Bulunuyor zaten her ülkede,ama masadaki duman bulunmuyor
Ben alkol muhabbetinde hep çalgıcı arkadaşımı hatırlarım,bu gün aradım ama telefon ulaşılmıyordu?O duman ayrı bir güzel ?