musti518
Yeni Üye
- 6 Ara 2021
- 3
- 36
Hangi sürüm numaralı core yazılım yüklediniz?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Hangi sürüm numaralı core yazılım yüklediniz?
MB180y için eski sürüm elimizde yokservis resmi yukarıda benide eski yazılıma çevirir misiniz![]()
Tivo güncellemesinden sonra benim TV de de bir kaç kez cihaz kendi kendini başlattı. Bir güncellme gelecekmi acabaBirkaç defa denk geldiğim bir sorunu arz edeyim. Tv'de görüntü dönüyor, ses devam ediyor, kumanda işlemiyor ve TV birkac saniye sonra yeniden başlatıyor kendini. Biraz önce tekrar aynı sorunla karşılaşınca hemen yazayım dedim.
Vestel aldığı geri dönüşlere göre bug-fix güncellemeleri gönderecektir.Tivo güncellemesinden sonra benim TV de de bir kaç kez cihaz kendi kendini başlattı. Bir güncellme gelecekmi acaba
Regal MB180 G32 v1.68 günceleme yazılımı verildi.![]()
Hocam kolay gelsin. Bende eski yazılıma dönmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.kolay gelsin.
Teşekkürler hocam. Yazılımı indirdim. Fat32 ile formatlanmış USB belleğe attım. Menü 1505 yaptığım da güncelleme yapılsın mı diye soruyor. Evet dediğimde yazılım güncelleme başarısız oldu şeklinde uyarı çıkıyor. Yazılım guncellenmiyor.Regal MB180 G32 v1.68 günceleme yazılımı verildi.
indirdiğiniz yazılımı zipten çıkarıp attınız değil mi.?Teşekkürler hocam. Yazılımı indirdim. Fat32 ile formatlanmış USB belleğe attım. Menü 1505 yaptığım da güncelleme yapılsın mı diye soruyor. Evet dediğimde yazılım güncelleme başarısız oldu şeklinde uyarı çıkıyor. Yazılım guncellenmiyor.
farklı usb deneyin yada usb belleği rufusla kontrol edin gpt olarak biçimlendirilmiş olabilir MBR olması lazımevet. upgrade_mb180.bin isimli dosya var onu usb içine atıyorum.
Servis menüsünde rami 1,5gb gözüküyor 1,5gb ram g31 1,25gb olan g32 versiyon olmuyor muyduRegal MB180 G32 v1.68 günceleme yazılımı verildi.