Kılavuz Vestel’in yeni arayüzü TiVo ve güncelleme alacak ürün listesi

T Çevrimdışı

talha55

Yeni Üye
1 Şub 2025
2
16
IMG_20250216_1906320fc02323a28206f6.jpg
servis resmi yukarıda benide eski yazılıma çevirir misiniz

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
524
41
Birkaç defa denk geldiğim bir sorunu arz edeyim. Tv'de görüntü dönüyor, ses devam ediyor, kumanda işlemiyor ve TV birkac saniye sonra yeniden başlatıyor kendini. Biraz önce tekrar aynı sorunla karşılaşınca hemen yazayım dedim.

B Çevrimiçi

bulentataseven

Yeni Üye
20 Mar 2018
22
50
Birkaç defa denk geldiğim bir sorunu arz edeyim. Tv'de görüntü dönüyor, ses devam ediyor, kumanda işlemiyor ve TV birkac saniye sonra yeniden başlatıyor kendini. Biraz önce tekrar aynı sorunla karşılaşınca hemen yazayım dedim.
Tivo güncellemesinden sonra benim TV de de bir kaç kez cihaz kendi kendini başlattı. Bir güncellme gelecekmi acaba

H Çevrimdışı

habbastr

Yeni Üye
23 Şub 2025
1
40
Techwood 50u03R start tv güncelleme sonrası;
tv üstündeki joystick tuş işlevsiz,
Uydu kanalları tamamen gitti,
YouTube çalışırken donma,
Zaman zaman Kumanda üzerindeki ses tuşu görevini yapmıyor.
Çözüm bilen var mı

C Çevrimiçi

Celebiceliksoy

Yeni Üye
11 Eyl 2021
34
40
Regal MB180 G32 v1.68 günceleme yazılımı verildi.
Teşekkürler hocam. Yazılımı indirdim. Fat32 ile formatlanmış USB belleğe attım. Menü 1505 yaptığım da güncelleme yapılsın mı diye soruyor. Evet dediğimde yazılım güncelleme başarısız oldu şeklinde uyarı çıkıyor. Yazılım guncellenmiyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,747
Teşekkürler hocam. Yazılımı indirdim. Fat32 ile formatlanmış USB belleğe attım. Menü 1505 yaptığım da güncelleme yapılsın mı diye soruyor. Evet dediğimde yazılım güncelleme başarısız oldu şeklinde uyarı çıkıyor. Yazılım guncellenmiyor.
indirdiğiniz yazılımı zipten çıkarıp attınız değil mi.?

Geri
Üst Alt