T
TavsiyeTelevizyon
Aktif Üye
- 20 Ara 2020
- 94
- 25
Şöyle ben tivo yazılımında yaşadığım sorunları detaylıca yazdım ve bundan dolayı önceki sürüme qui arayüzüne dönmek istediğimi belirttim onlarda önceki sürüme dönersen yeni yazılım yok gibi bir cevap atmışlar eğer yanlış anlamadıysam mac adresimide sadece benim Tv'in ekranında o yazılım çıksın uzaktan yükleme olsun diye istediler ama mac filtremeyi alırlarsa ilerde güncelleme gelmeyip bir gün qui arayüzünde uygulama çalışmaz gözükmezse sorun yaşamak istemediğim için bunun net cevabını da istedim açıkçası veremediler daha öncedenHımm, ya herro ya merro demişler, en azından elinde resmi eposta var, peki ben ne yapardım yazayım, bu mail bana geldi diyelim,tivo'sunu yüklerdim, sonra nerede sıkıntı varsa ha bire yazardım,problem yaşamadığım sorunları ayırır ama yaşadıklarımı foto ile destekleyip yazardım,bıktırırdım yani.Verdikleri 2.ci cevap çok açık zaten.Ayrıca 2.ci olarak, yine ben olsam, geri dönüş yazılımını edinip geri yüklerdim,tivo için her güncelleme geldiğinde günceller kontrol eder sıkıntı varsa tekrar elimdeki geri dönüşü yüklerdim,bu tekrar tekrar devem ederdi bizim tvde, ta ki iyi bir tivo gelene kadar,ama dediğim gibi bakalım ne cevaplar gelecek![]()