teraspy
TFC Team
Aslında 2 klasör var(dı) , birisi df diğeri dcf, muhtemelen yazılımları mac adrese göre veriyorlardı ki değiştirdiğim halde farklı yazılım yüklenmemişti , gerçekten neler yapmıştım neler.Fakat yıllar sonra öğrendim mac adrese göre verilebileceğini,yani tv gece açılıp yazılım aradığında tv'yi mac adresine göre ilgili ( 000xdf/xxxx.dcf ) klasöre yönlendiriyordu mac adrese göredcf numarası sunucuda TV'nin modeline göre numaralandırılmış klasör diyebiliriz aslında değil mi mb95 anakartlı eski tvime de hiç güncelleme gelmemişti hatta kullanma kılavuzunda saat gece 3te otomatik olarak internete bağlıysa güncel yazılım tarar varsa kendisi indirir kurar diye özellik yazmışlar ama hiç bulamadı o yazılımı bizim TV
Mac adresini istemeleri yazılım güncelleme vermek yerine burada sadece tivo yazılımı istemeyenlere tivo güncellemesinden çıkarmak için filtreme şeklinde olduğunu düşünüyorum sadece son qui arayüzü olan yazılımı verip tivo yazılım desteğini kesmek için
serynery3 sizin durum noldu gelişme var mı yazılımla ilgili
Demek ki yazılımı kurcalayanlar da ne yaptıklarını bilmeden yapıyorlarmış her şeyi <--- Burada kendimden bahsediyorum açık açık
İşte şimdi elimdeki dökümanları hdd'lerden sildiğime öyle pişman oldum ki anlatamam,hiç değilse birinde kalmalıydı ,işe yaramaz diyerek sildim ,çok yer kaplıyorlardı maalesef çünkü farklı derlemelerim de vardı,birinden birini tercih etmem gerekiyordu,vestel yeni kartlar çıkarttığından silmem gerekenin o olduğunu düşündüm, artık elimdekilerin işe yaramayacağını düşündüm tıpkı jtag ve buna benzer yazılımları sildiğim gibi.(onlar için de çok pişman olmuştum ,keşke zipleyip bir kenara koysaydım) ,
Neyse sustum artık