teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,103
- 65
Fabrikaya maç adresinizi bildirecegiz sizi bu güncellemeden çikaracaklar dediler.
bu şekilde yapmaları beni mac adresinden güncelleme bloklayacaklarını düşündürdü
Eh kıyısından köşesinden yakalamışım,hatta sen tam merkezinden yakalamışsın, ben kart odaklı bakmıştım konuya ,eski kartlarsa dediğim gibi dcf ye göre yazılımları otomatik veriyorlardı ama ben ne yaptıysam bizim tvye yazılımı otomatik yükletememiştim yıllar önce ki bir çok şeyi değiştirmeme rağmen yüklememişti,meğer mac adresinden dolayı yüklememiş(ne uğraşmıştım zamanında).MAC adresi isteme sebebi şundan olabilir,çok bilgim yok açıkçası ama mac adresi değişmediğinden muhtemelen tvdeki kartın değişip değişmediğini tv seri numarasını karşılaştırarak kontrol etmek istemiş olabilirler,yani mac adresin o seri nolu tvye ait olup olmadığını kontrol.Eski yazılımlar tv dcf numarası ve seri numarasına göre veriliyor(du bildiğim kadarı ile) ,mac adresine bloke konsa bile dcf ve seriye göre yazılım yüklenir diye fikrimi de belirteyim.(yazdıklarım kesin bilgi değildir)