Kılavuz Vestel’in yeni arayüzü TiVo ve güncelleme alacak ürün listesi

C Çevrimdışı

charboskb

Yeni Üye
6 Mar 2025
5
24
Bu yazılımda da çanak anten ve Netflix aktif
Evet onceki yazılımda sahip oldugumuz pratik arayüz ve istemedigimiz uygulamaları cihazdan kaldırma hakkımız yeni yazilimda yok veya gostermelik maalesef. Uyeligim bulunmayan bilimum uygulamanin deaktive etmeme ragmen googletv gibi gozukmek icin anasayfayı işgal etmesi de ayrı dert. Tv acilis suresinin uzamis olmasi, acilis logosunu onceden özelleştirmis olmama ragmen rengarenk tivo yazması, ekran koruyucu diye çakma selocan maskotunun gelip gitmeleri.. degistirilemeyen dayatmalar.

1000027769.jpg
1000027770.jpg
1000027774.jpg

Son düzenleme:
Z Çevrimdışı

zencefil 

Yeni Üye
8 Kas 2021
42
Evet onceki yazılımda sahip oldugumuz pratik arayüz ve istemedigimiz uygulamaları cihazdan kaldırma hakkımız yeni yazilimda yok veya gostermelik maalesef. Uyeligim bulunmayan bilimum uygulamanin deaktive etmeme ragmen googletv gibi gozukmek icin anasayfayı işgal etmesi de ayrı dert. Tv acilis suresinin uzamis olmasi, acilis logosunu onceden özelleştirmis olmama ragmen rengarenk tivo yazması, ekran koruyucu diye çakma selocan maskotunun gelip gitmeleri.. degistirilemeyen dayatmalar.

1000027769.jpg
1000027770.jpg
1000027774.jpg
Evet bu bir dayatma. İnsanları Vestel aldığına pişman eden bir dayatma.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,546

1000027769.jpg
1000027770.jpg
1000027774.jpg
Maalesef android tvlerde ve boxlarda görünüm bu şekilde

L Çevrimdışı

lasttaner

Yeni Üye
4 Mar 2023
2
35
Tv izlemek için açıyoruz bekle bekle sonra Tivo yazıyor. Birazda onu bekliyoruz. Tivo bitiyor sonra arayüz geliyor. Ayarlara gir arayuzden çık derken 3-4 dakika sürüyor.
Niye böyle bi şey yaptılar anlamadım.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,546
Tv izlemek için açıyoruz bekle bekle sonra Tivo yazıyor. Birazda onu bekliyoruz. Tivo bitiyor sonra arayüz geliyor. Ayarlara gir arayuzden çık derken 3-4 dakika sürüyor.
Niye böyle bi şey yaptılar anlamadım.
Ayarlar/ Sistem/ Daha fazla/ Bekleme Açık Modu / Son Durum seç tv izlerken kapatırsan veya fişten çekersen bir daha ki çalıştırmada tv modunda açılır ayarlar ile uğraşmazsınız.

Z Çevrimdışı

zencefil 

Yeni Üye
8 Kas 2021
42
Ayarlar/ Sistem/ Daha fazla/ Bekleme Açık Modu / Son Durum seç tv izlerken kapatırsan veya fişten çekersen bir daha ki çalıştırmada tv modunda açılır ayarlar ile uğraşmazsınız.
Vestel yöneticileri bu şikâyetleri görmüyor mu ? Böyle berbat bir yazılım VESTEL'e hiç yakışmadı. Hangi akla uydular da izleyicileri böyle ucube yazılıma mahkûm ettiler ?

E Çevrimdışı

evrenustundag

Yeni Üye
3 Haz 2023
1
43
Selam Aleyküm üstatlarım, benim 58u9500 mb230 anakartlı tv'im var, acaba tivo yazılımını yükleyen oldu mu? yada mb180 firmware'ni mb230'a kurma imkanı var mı?
Saygılarımla..

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,546
yeni iyidir derler fakat test aşaması savsaklanmış gibi.
Benim tv de TiVo güncellemesi çekti kullanıyorum sorun yok android işletim sistemliler kadar geç açılmıyor. Ana ekrandaki uygulamalar kapatılıp açılabiliyor film afişlerini de kapama açma özelliği gelirse daha iyi olur.

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
219
44
Benim tv de TiVo güncellemesi çekti kullanıyorum sorun yok android işletim sistemliler kadar geç açılmıyor. Ana ekrandaki uygulamalar kapatılıp açılabiliyor film afişlerini de kapama açma özelliği gelirse daha iyi olur.
bu guncelleme bana ilk geldiginde begenmedim eski surume donmustum bugun can sıkıntısından tekrar yukledim bir muddet kullanacagim boyle belki bir guncelleme ile daha kullanisli hale gelebeilir .

S Çevrimdışı

serynery3

Yeni Üye
2 Şub 2025
12
48
Bir Sonraki Tivo Güncellemesi de Google Asistan Entegre edilmelidir diye düşünüyorum.
Çünkü şuan Sesli komut özelleği çok kısıtlı tutulmuş. Şu haliyle bir işletim sistemi değil sadece bir uygulama olur. Sesli komut Televizyonun tamamına hükmetmiyor. Örneğin Youtubda Sesli arama yapamıyorsunuz.

Salih445 Çevrimiçi

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
844
Konu çok uzun, toshiba neden dahil değil onu öğrenemedim, kısaca bilgi alabilir miyim

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
219
44
bu guncelleme bana ilk geldiginde begenmedim eski surume donmustum bugun can sıkıntısından tekrar yukledim bir muddet kullanacagim boyle belki bir guncelleme ile daha kullanisli hale gelebeilir .
2 gun zor dayandım tekrar eski surume döndüm 😄 birincisi benim tv de ana ekranda gezerken gercekten cok yavas kaliyor akicilik yok bu benim tv nin donanim yetesizliginden buyuk ihtimalle (Vestel 70u9600) diger sebep ise mesela ses veya goruntu ayari vs yaparken izledigim kaynaktan cikip ana menuye gidiyor eski surumde hem tv izlerken hem ayarlari yapabiliyorum .

Geri
Üst Alt