Kılavuz Vestel’in yeni arayüzü TiVo ve güncelleme alacak ürün listesi

H Çevrimdışı

HiLevel67

Yeni Üye
24 Ocak 2025
4
31
sana zahmet arka etiketi atar mısın.?
Tv duvara montajlı olduğu için bakma şansım malesef yok sistem bilgisi olarak paylaşsam sorun olurmu

IMG_20250125_181824.jpg

A Çevrimdışı

Ahmethy

Yeni Üye
25 Ocak 2025
3
36
Bende TiVo'dan kurtulmak istiyorum model 70U9600
70u.jpg

Merak edenler için yaşadığım en büyük sorunlar hdmi dan tv ye geçtiğimde video oynatılamıyor mesajı çıkıyor televizyon kumandadan kapatılamıyor fişi çekmek gerekiyor yada yeni keşfettiğim bir fix servis menüsünü açıp kapatmak düzeltiyor. Diğer sorun ekran formatını bazen altyazı modunda kullanıyorum ve ekranı kaydırıp pozisyonu ayarlıyorum fakat geri çıkıp filme geçmek istediğimde tivo menüsü açılıyor sonra filme geçiyor ve yaptığım kaydırma ayarı sıfırlanıyor.

A Çevrimiçi

asddfgj

Aktif Üye
20 Ara 2020
68
25
Tivo yazılımından eski yazılıma geri dönenler Tv'de ekranın üst bölmesinde devamlı çıkan güncelleme uyarısını kapatılabiliyor mu

C Çevrimdışı

cartel14w 

Yeni Üye
23 Ocak 2025
7
42
ayarlar bölümünde otomatik güncelleme kontrol varsa kapatın.
Ben kapatmama rağmen Az evvel yine çıktı yeni güncelleme bulundu yüklensin mi diye ve bugün yükledim internet browser sorunsuz Şimdi çalışıyor. ama sitelerde hızlandırılma(1,25x vb) yapınca ses gidiyor önceden gitmiyordu. Çok sağol üstad

A Çevrimdışı

Ahmethy

Yeni Üye
25 Ocak 2025
3
36
Sota Sota,
Üstte 70u9600 servis menüsünü paylaştım eski yazılıma dönmek için yardımcı olurmusunuz.

A Çevrimiçi

asddfgj

Aktif Üye
20 Ara 2020
68
25
IMG_20250127_00124501368044ac91e262.jpg

Merhaba uzunca deneyimleme sonrasında uygulamalarda ara ara donma ve takılma sorunları (netflixde donma amazon prime video takılma) yaşadığımdan ve kendimde dahil evdekilerin yeni sürümü kullanışsız bulmamdan dolayı önceki yazılımın olan v2.50.0.0 sürümünü elinizde varsa full (sıfırdan temiz kurulum daha iyi olur düşüncesi ile demiştim belki core ile kurulumu farketmiyordur siz daha iyi bilirsiniz) veya core şeklinde sizden isteyecektim tvnin eski haline dönmesi için yardımlarınızı bekliyorum. Sota Sota

Geri
Üst Alt