Tv duvara montajlı olduğu için bakma şansım malesef yok sistem bilgisi olarak paylaşsam sorun olurmusana zahmet arka etiketi atar mısın.?
Tv duvara montajlı olduğu için bakma şansım malesef yok sistem bilgisi olarak paylaşsam sorun olurmusana zahmet arka etiketi atar mısın.?
Teşekkür ederim indirdim ama daha denemedim. Allah razı olsunyazılımlar kişiye özel verilir bildirim çanına düşer. Size de yazılım verildi.
ayarlar bölümünde otomatik güncelleme kontrol varsa kapatın.Tivo yazılımından eski yazılıma geri dönenler Tv'de ekranın üst bölmesinde devamlı çıkan güncelleme uyarısını kapatılabiliyor mu
Ben kapatmama rağmen Az evvel yine çıktı yeni güncelleme bulundu yüklensin mi diye ve bugün yükledim internet browser sorunsuz Şimdi çalışıyor. ama sitelerde hızlandırılma(1,25x vb) yapınca ses gidiyor önceden gitmiyordu. Çok sağol üstadayarlar bölümünde otomatik güncelleme kontrol varsa kapatın.
Yardım edermisiniz ?Tv duvara montajlı olduğu için bakma şansım malesef yok sistem bilgisi olarak paylaşsam sorun olurmu
MB180Y yazılımları elimizde yok
2 usb yi fat 32 yapıp 2 kez indirdiğim dosyayı zipten çıkarıp 2 kez denedim fakat ikisindede yazılım yükseltmek istermisiniz mesajına OK dememin saniyesinde başarızı oldu mesajı çıkıyor.Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.