Kılavuz Vestel’in yeni arayüzü TiVo ve güncelleme alacak ürün listesi

C Çevrimdışı

cartel14w 

Yeni Üye
23 Ocak 2025
9
42
2 usb yi fat 32 yapıp 2 kez indirdiğim dosyayı zipten çıkarıp 2 kez denedim fakat ikisindede yazılım yükseltmek istermisiniz mesajına OK dememin saniyesinde başarızı oldu mesajı çıkıyor.
Biz de. bin dosyasını önce açılımını yaptık, yani rar'dan çıkardık böyle yapılmayacakmış. Bin sadece 1000 olarak atılacakmış ve sürükle bırak şeklinde olmuyor. muhakkak kopyala yapıştır yapın. Biz de aynı hatalara düştük. daha sonra temiz bir USB'ye. bini klasörsüz şekilde kopyala yapıştır yaptık oldu

S Çevrimdışı

sertasya

Yeni Üye
13 May 2024
2
34
20250127_190349.jpg

TiVo güncellemesinin kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Bir önceki yazılıma dönmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,297
IMG_20250127_00124501368044ac91e262.jpg

Merhaba uzunca deneyimleme sonrasında uygulamalarda ara ara donma ve takılma sorunları (netflixde donma amazon prime video takılma) yaşadığımdan ve kendimde dahil evdekilerin yeni sürümü kullanışsız bulmamdan dolayı önceki yazılımın olan v2.50.0.0 sürümünü elinizde varsa full (sıfırdan temiz kurulum daha iyi olur düşüncesi ile demiştim belki core ile kurulumu farketmiyordur siz daha iyi bilirsiniz) veya core şeklinde sizden isteyecektim tvnin eski haline dönmesi için yardımlarınızı bekliyorum. Sota Sota
Benimde senden ricam olacak hitap açısından kullanıcı adınız değiştirirsen memnun olurum.
Güncelleme yazılımı bildirim çanına gönderdim.

A Çevrimdışı

Ahmethy

Yeni Üye
25 Ocak 2025
5
36
Biz de. bin dosyasını önce açılımını yaptık, yani rar'dan çıkardık böyle yapılmayacakmış. Bin sadece 1000 olarak atılacakmış ve sürükle bırak şeklinde olmuyor. muhakkak kopyala yapıştır yapın. Biz de aynı hatalara düştük. daha sonra temiz bir USB'ye. bini klasörsüz şekilde kopyala yapıştır yaptık oldu
Sadece zip den çıkarıp kopyaladım bin dosyasını açmadım ama olmuyor.

usb375a5f950608caa1.jpg

T Çevrimdışı

TavsiyeTelevizyon

Aktif Üye
20 Ara 2020
72
25
Benimde senden ricam olacak hitap açısından kullanıcı adınız değiştirirsen memnun olurum.
Güncelleme yazılımı bildirim çanına gönderdim.
Kullanıcı adımı tabikide değiştiririm V1.48.1.0 sürümünü göndermişsiniz fabrika çıkışı v2.50.0.0 sürümü olduğu için bir sorun olur mu denemekten çekindim böyle olunca her ihtimale karşı full yazılıma ulaşabiliyor musunuz sorun olursa tekrardan kurmak için teşekkürler her şey için bu arada Sota Sota

C Çevrimdışı

cartel14w 

Yeni Üye
23 Ocak 2025
9
42
Sadece zip den çıkarıp kopyaladım bin dosyasını açmadım ama olmuyor.

usb375a5f950608caa1.jpg
Dosyanın üzerine sağ tıklayıp özelliklerine bakın bizde de kopyalandı gözüküyordu ama tam kopyalanmıyordu başka dosya olmadığına dikkat edin ve herhangi bir klasörün içinde olmasın direk usb'yi açınca sadece o dosya gözüksün ve televizyonun diğer USB girişine takıp deneyin Biz de 3-4 kere öyle denedik oldu.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,297
Kullanıcı adımı tabikide değiştiririm V1.48.1.0 sürümünü göndermişsiniz fabrika çıkışı v2.50.0.0 sürümü olduğu için bir sorun olur mu denemekten çekindim böyle olunca her ihtimale karşı full yazılıma ulaşabiliyor musunuz sorun olursa tekrardan kurmak için teşekkürler her şey için bu arada Sota Sota
elimde sana uygun full yazılım yok. anakartın 17MB180E G31 alt sürüme inebileceğini düşünüyorum.

T Çevrimdışı

TavsiyeTelevizyon

Aktif Üye
20 Ara 2020
72
25
elimde sana uygun full yazılım yok. anakartın 17MB180E G31 alt sürüme inebileceğini düşünüyorum.
Servisle iletişime geçsem onlar verebilirler mi yani sizde servisin ulaştığı sistemden kontrol edip mı veriyorsunuz ya da servis kayıt açıp fabrikadan isteyebilir mi yazılımı

Bir yerde müşteri hizmetlerini ulaşıp oradan uzaktan bir önceki yazılımı tvye yüklediklerini yazmışlar ama bilemedim sizlere de tekrardan sormak istedim bu yüzden

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,297
Servisle iletişime geçsem onlar verebilirler mi yani sizde servisin ulaştığı sistemden kontrol edip mı veriyorsunuz ya da servis kayıt açıp fabrikadan isteyebilir mi yazılımı

Bir yerde müşteri hizmetlerini ulaşıp oradan uzaktan bir önceki yazılımı tvye yüklediklerini yazmışlar ama bilemedim sizlere de tekrardan sormak istedim bu yüzden
Servis size yazılımı vermez ücreti karşılığında yükler.
Tv nezaman satın aldınız.

Geri
Üst Alt