Kılavuz Vestel’in yeni arayüzü TiVo ve güncelleme alacak ürün listesi

C Çevrimdışı

cartel14w 

Yeni Üye
23 Ocak 2025
9
42
1000017511.jpg

VESTEL 55u9730 eski sürüme dönmek istiyorum

Yazılımını dm'den mi atıyor değerli arkadaşımız eski atılanlardan benimkine Uyan yok mu hiç

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,119
65
Gelen kutusunun yanındaki bildirim simgesini diyorsunuz galiba yani bu forumdaki onu zaten yaptım Hatta push mesajı da devreye aldım yazılan her yorumda bana bildirim geliyor
Evet onu diyorum, ama sana verilen yazılımda -ki senin seri noya özel yazılımdır- o çana dikkat et (bildirime) çünkü senin adına gelecek yazılım :ok

C Çevrimdışı

cartel14w 

Yeni Üye
23 Ocak 2025
9
42
Evet onu diyorum, ama sana verilen yazılımda -ki senin seri noya özel yazılımdır- o çana dikkat et (bildirime) çünkü senin adına gelecek yazılım :ok
Allah razı olsun Teşekkür ederim Thank you🤲 yani hangi dilde şükranımı Dile getirmek gerekirse öyle minnettarlığımı sizlere beyan ediyorum film izlemeye çalışıyorum olmuyor ikide bir atıyor web video caster uygulaması kullanıyorum O da reklam dolu ve de abuk subuk alt yazı indir ayrı ayrı video aynı sanki bittorrent gibi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,119
65
Allah razı olsun Teşekkür ederim Thank you🤲 yani hangi dilde şükranımı Dile getirmek gerekirse öyle minnettarlığımı sizlere beyan ediyorum film izlemeye çalışıyorum olmuyor ikide bir atıyor web video caster uygulaması kullanıyorum O da reklam dolu ve de abuk subuk alt yazı indir ayrı ayrı video aynı sanki bittorrent gibi
Türkçe teşekkür yeter, benim yaşımdakilere başka ülkede vatandaşlık vermiyorlar :hihi ,mesajını sevgili Sota Sota veya By_Trol By_Trol gördüklerinde yazılımı verirler tabii ellerinde var ise :ok

G Çevrimdışı

Gkhan

Yeni Üye
24 Tem 2022
1
28
1000004854.jpg

Merhaba bir önceki sürüme dönmek istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz

H Çevrimdışı

HiLevel67

Yeni Üye
24 Ocak 2025
8
31
Bende tivo illetinden kurtulup eski yazılıma geri dönmek istiyorum yardımcı olurmusunuz Hi-Level 50UL700 modeli

IMG_20250125_000702.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt