Sol yukarıdan çan ikonuna tıklaman gerekiyor yazılım verildiğinde![]()
VESTEL 55u9730 eski sürüme dönmek istiyorum
Yazılımını dm'den mi atıyor değerli arkadaşımız eski atılanlardan benimkine Uyan yok mu hiç
Gelen kutusunun yanındaki bildirim simgesini diyorsunuz galiba yani bu forumdaki onu zaten yaptım Hatta push mesajı da devreye aldım yazılan her yorumda bana bildirim geliyorSol yukarıdan çan ikonuna tıklaman gerekiyor yazılım verildiğinde![]()
Evet onu diyorum, ama sana verilen yazılımda -ki senin seri noya özel yazılımdır- o çana dikkat et (bildirime) çünkü senin adına gelecek yazılımGelen kutusunun yanındaki bildirim simgesini diyorsunuz galiba yani bu forumdaki onu zaten yaptım Hatta push mesajı da devreye aldım yazılan her yorumda bana bildirim geliyor
Allah razı olsun Teşekkür ederim Thank youEvet onu diyorum, ama sana verilen yazılımda -ki senin seri noya özel yazılımdır- o çana dikkat et (bildirime) çünkü senin adına gelecek yazılım![]()
Türkçe teşekkür yeter, benim yaşımdakilere başka ülkede vatandaşlık vermiyorlarAllah razı olsun Teşekkür ederim Thank youyani hangi dilde şükranımı Dile getirmek gerekirse öyle minnettarlığımı sizlere beyan ediyorum film izlemeye çalışıyorum olmuyor ikide bir atıyor web video caster uygulaması kullanıyorum O da reklam dolu ve de abuk subuk alt yazı indir ayrı ayrı video aynı sanki bittorrent gibi
yazılımı gönderdim.![]()
ustam eski yazilimi alabilirmiyim
sana zahmet arka etiketi atar mısın.?Bende tivo illetinden kurtulup eski yazılıma geri dönmek istiyorum yardımcı olurmusunuz Hi-Level 50UL700 modeli
![]()
yazılımlar kişiye özel verilir bildirim çanına düşer. Size de yazılım verildi.![]()
VESTEL 55u9730 eski sürüme dönmek istiyorum
Yazılımını dm'den mi atıyor değerli arkadaşımız eski atılanlardan benimkine Uyan yok mu hiç
teşekkürler tivodan kurtuldumyazılımı gönderdim.