Kılavuz Vestel’in yeni arayüzü TiVo ve güncelleme alacak ürün listesi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,840
65
Merhaba , televizyonum Vestel 50 Q 9900 . Bir önceki sürümde Tivibu Go'yu izleyebiliyordum. Tivo yazılımını yükledikten sonra uygulamalarda olmasına rağmen açılmıyor. Neden acaba ? Yardımcı olur musunuz ?
Kullanıcının yapacak bir şeyi yok maalesef ,yani bizim yapacağımız bir şey yok ,ama eski sürüme geri dönülebilir diye düşünüyorum :ok

Z Çevrimdışı

zencefil 

Yeni Üye
8 Kas 2021
32
70
Böyle şey olmaz. Vestel beni hayal kırıklığına uğrattı. Türk Telekomla sorunu var herhalde. Son sürümü hiç beğenmedim.
Bu sorunu hallettim. Şöyle ki ; önce fabrika ayarlarına döndüm, yeniden kurulum gerçekleşince Tivo yazılımı geldi. Bu kez Tivibu Go açıldı. Ancak Tivo'da eksikler var. Örneğin kanal taşıma eklenmeli, uzaktan kumandaya favori tuşu ayarlanabilmeli...Umarım eksikler giderilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,840
65
Bu sorunu hallettim. Şöyle ki ; önce fabrika ayarlarına döndüm, yeniden kurulum gerçekleşince Tivo yazılımı geldi. Bu kez Tivibu Go açıldı. Ancak Tivo'da eksikler var. Örneğin kanal taşıma eklenmeli, uzaktan kumandaya favori tuşu ayarlanabilmeli...Umarım eksikler giderilir.
Uyarı süper olmuş, yani yükleyen kullanıcılar tvlerini "fabrika ayarları"na döndürmeliler, teşekkürler :ok

Geri
Üst Alt