does not matter. Any Version will do the job.menu+4725 foto please
I just want to analyse the new update procedure. At the moment i think there is no easy way to downgrade from Tivo.
does not matter. Any Version will do the job.menu+4725 foto please
Ayarlardan düzeltilebiliyor o. Sistem ayarlarında en aşağılarda TV açılış modunu son kaynak olarak seçersen, TV kapattığında canlı kanaldaysan açılışta da canlı kanal olur. Böylelikle en çok neyi kullanıyorsan o ekranda açılması güzel özellik.Merhaba
Yeni yazılımı ben sevemedim arkadaşlar bi hevesle 65q9900 tvme yükledim fakat her açılışta neden tekrar tekrar canlı tv'yi seçmem gerekiyor? Bugün 2 kere kanal gezerken kitlenip kendi kendine yeniden başladı varmı başka kitlenme ve yeniden başlatma yapan tv modelleri..
ek
bide ilk açılışta ses çıkmıyor tekrar kapatıp açıyorum ancak ses geliyor..
Now I get itdoes not matter. Any Version will do the job.
I just want to analyse the new update procedure. At the moment i think there is no easy way to downgrade from Tivo.
Bu mesajı kaç gün önce yazdım, bir kişide çıkıp "abi bak bu ana menü, bu ses menüsü, bu görüntü menüsü " demedi , valla size helal olsun bir de yardım istiyorsunuz,neden vereyim sizceTivo ile güçlendirilmiş vestelde menü fotoları çekip atarsanız sevinirim
Teşekkür ederim ama geç kalınmış bir gösteri benim için(sana lafım yok sakın alınma) daha önceki yıllarda da yardım istedim kimse tık demedi,ancak "rab bena hak bena" dendi,sen hiç değilse bir cevap yazdın, tekrar teşekkür ederim ayrıca "abi bak bu ana menü, bu ses menüsü, bu görüntü menüsü " dediğin için iyi gecelerabi bak bu ana menü, bu ses menüsü, bu görüntü menüsü