sanki sistem sesi degil gibi pat diye ses geliyor hoparlorden eski yazilima donmek istiyorum ama bir onceki yazilimi nasil bulacagim bilmiyorum .Sistem sesleri olmasın o
sanki sistem sesi degil gibi pat diye ses geliyor hoparlorden eski yazilima donmek istiyorum ama bir onceki yazilimi nasil bulacagim bilmiyorum .Sistem sesleri olmasın o
Servis menü resmini buraya ekleyin.Önceki sürüme nasıl dönebiliriz acaba üstatlar ?
Yazılım yetkisi verilecek fakat sorumluluk tamamen size ait
Yazılım yetkisi verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor okuyun uygulayın.
Rica ederim. Güncellemeyi kapatın kapatmazsanız otadan tekrar güncelleme çeker.Yazılımı yükledim ve önceki sürüme döndü.Teşekkür ederim üstadım.
Servis menü resmini buraya ekleyin.sanki sistem sesi degil gibi pat diye ses geliyor hoparlorden eski yazilima donmek istiyorum ama bir onceki yazilimi nasil bulacagim bilmiyorum .
Simdiden tesekkur ederim .Servis menü resmini buraya ekleyin.
Bakıyorum forum donma yapıyor.Simdiden tesekkur ederim .
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.Simdiden tesekkur ederim .
Cok tesekkur ederim yazilimi basariyla yukledimYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Rica ederim güncellemeyi kapatın kapatmazsanız otadan tekrar yeni yazılımı çeker.Cok tesekkur ederim yazilimi basariyla yukledim