Kılavuz Vestel’in yeni arayüzü TiVo ve güncelleme alacak ürün listesi

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,019
Merhaba 2 gün önce televizyonuma güncelleme geldi bende pek dikkat etmeden güncellemeyi onayladım. Fakat güncelleme öncesinde ana menü tuşuna bastığımda netflix prime video youtube exxen tv+ puhu tv blue tv vs vs bir çok platforma ait kısayollar vardı. Güncelleme sonrasında sadece netflix ve youtubeye erişim yapabiliyorum. Bu güncellemeyi iptal etme var mı yardımcı olursanız sevinirim.
menü 4725 yaparak açılan menüyü buraya yükleyin.

Z Çevrimdışı

zuga34

Yeni Üye
18 Mar 2024
7
51
günaydın hayırlı cumalar bu yazılım benim kullandığım 65QA9700 e gelmeyecek herhalde anladığım listede yok doğrumu acaba

F Çevrimdışı

furkangeze 

Aktif Üye
18 Kas 2021
50
35
menü 4725 yaparak açılan menüyü buraya yükleyin.

Merhaba 2 gün önce televizyonuma güncelleme geldi bende pek dikkat etmeden güncellemeyi onayladım. Fakat güncelleme öncesinde ana menü tuşuna bastığımda netflix prime video youtube exxen tv+ puhu tv blue tv vs vs bir çok platforma ait kısayollar vardı. Güncelleme sonrasında sadece netflix ve youtubeye erişim yapabiliyorum. Bu güncellemeyi iptal etme var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı sorunu yaşıyordum. Tüm reklam ve iletişim seçeneklerine izin verince uygulama listesi ve ana ekran geldi

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,251
Az önce güncelleme banada geldi Vestel 70U9600 ,biraz karisik geldi bana kurcaliyorum suan😁 sesli komut vs kullanmak icin kumanda satin almak gerekiyor herhalde 😎
Sesli kumanda gerekiyor. Karışık değil prensip olarak menüler aynı sol sırada menü liste sağ tarfta alt kırılımlar var. Benim detaylı deneme fırsatım olmadı. Telefona google home uygulamasını yükleyip dener misin. Aynı ağda olacaksınız detayları paylaşın

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,747
65
Fiyatlarıda uygun, Android için olan 599 tl, tivo logolu 629 tl.

Bu tivo logosunu bir ara kullandığım Tivo Stream 4K cihazından biliyorum. Amerika merkezli bir firma, cihazı Sei Robotics üretimiydi.
Hımm, ya yazılımı satın aldı veya anlaşmalı kullandı ama yine de iyi olmuş vestel açısından :) , şimdi millet bu yazılıma girmeye çalışacak ,hani profil alma falan :haha1

P Çevrimiçi

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
174
44
Merhaba, Eski yazılıma dönmek münkün mü? ardımcı olabilir misiniz?
Valla bu yeni arayuz benimde pek hosuma gitmedi bende eski surume donmeyi dusunuyorum ,şunu farkettim menude gezinirken bazi uygulamalara girip cikarken vs hoparlorden pat pat ses geliyor eski surumde boyle birsey yoktu appstore uygulamasini kullaniyordum oda calismiyor birturlu acamadim .

Geri
Üst Alt