Böyle şey olmaz. Vestel beni hayal kırıklığına uğrattı. Türk Telekomla sorunu var herhalde. Son sürümü hiç beğenmedim.Kullanıcının yapacak bir şeyi yok maalesef ,yani bizim yapacağımız bir şey yok ,ama eski sürüme geri dönülebilir diye düşünüyorum![]()
Böyle şey olmaz. Vestel beni hayal kırıklığına uğrattı. Türk Telekomla sorunu var herhalde. Son sürümü hiç beğenmedim.Kullanıcının yapacak bir şeyi yok maalesef ,yani bizim yapacağımız bir şey yok ,ama eski sürüme geri dönülebilir diye düşünüyorum![]()
Bu sorunu hallettim. Şöyle ki ; önce fabrika ayarlarına döndüm, yeniden kurulum gerçekleşince Tivo yazılımı geldi. Bu kez Tivibu Go açıldı. Ancak Tivo'da eksikler var. Örneğin kanal taşıma eklenmeli, uzaktan kumandaya favori tuşu ayarlanabilmeli...Umarım eksikler giderilir.Böyle şey olmaz. Vestel beni hayal kırıklığına uğrattı. Türk Telekomla sorunu var herhalde. Son sürümü hiç beğenmedim.
Uyarı süper olmuş, yani yükleyen kullanıcılar tvlerini "fabrika ayarları"na döndürmeliler, teşekkürlerBu sorunu hallettim. Şöyle ki ; önce fabrika ayarlarına döndüm, yeniden kurulum gerçekleşince Tivo yazılımı geldi. Bu kez Tivibu Go açıldı. Ancak Tivo'da eksikler var. Örneğin kanal taşıma eklenmeli, uzaktan kumandaya favori tuşu ayarlanabilmeli...Umarım eksikler giderilir.

Ek olarak Vestel’in kendi uygulamazı smartcenter uygulamasında ki sesli komut dokunmatik ve klavye sorunsuz çalışıyor.Güncelleme bana 2 saat önce ota ile geldi. Techwood 43u353 cihazına yükledim yüklerken forumda bulunan cevapları okuyunca moralim çöktü ama sistem kendini açıp kurcaladığımda hiç bir sorun olmadığını hatta bazı 4k videolar açtığımda tv ekranı kararması sorunu ses kayması sorunlarının giderildiğini gördüm. AppStore sorunsuz çalışıyor ekran yansıtma ve İptv uygulamaları da görevini yerine getiriyor. Arayüz ve kanal geçişleri bakımından da beğendim.
TKGS kurulumu denediniz mi?Güncellemeden sonra fabrika ayarlarına döndüm, tekrar uydu kurulumu yaptım ama kanalların çoğu yok. Yaklasaik 90 kanal var. Otomatik, manuel, çok defa farklı şeyler denedim ama kanal bulmuyor. Mesela Trt1 HD yok. TRT HD paket frekansı ile arama yapıyorum, yine gelmiyor kanal. Now da yok.
Onu yazmak için geldim şimdi. Tvyi tekrar fabrika ayarlarına döndürüp tkgs kurulumu yaptım. Kanallar geldi. Ama tkgs dışında otomatik veya manuel hiçbir şekilde bazı kanallar gelmedi.TKGS kurulumu denediniz mi?
Güncellemeden sonra fabrika ayarlarına döndüm, tekrar uydu kurulumu yaptım ama kanalların çoğu yok. Yaklasaik 90 kanal var. Otomatik, manuel, çok defa farklı şeyler denedim ama kanal bulmuyor. Mesela Trt1 HD yok. TRT HD paket frekansı ile arama yapıyorum, yine gelmiyor kanal. Now da yok.
Sanırım en çok sorun smart kullananlarda çıkıyor. 1.5 gb ram olan tv smart konusunda tatmin etmiyor. En iyisi tvbox almak bence.Sol yukarıdan çan ikonuna tıklaman gerekiyor yazılım verildiğinde![]()
VESTEL 55u9730 eski sürüme dönmek istiyorum
Yazılımını dm'den mi atıyor değerli arkadaşımız eski atılanlardan benimkine Uyan yok mu hiç