En son 2.4.32 versiyonu çıktı geçen lerde. Ama 6. Ayda değildi sanırımmb120 icin en son 18.06.2020 de bir güncelleme görüyorum vestel ftp de ,bu güncelleme sizin indirdiginiz güncelleme listesinde görünüyor mu?
En son 2.4.32 versiyonu çıktı geçen lerde. Ama 6. Ayda değildi sanırımmb120 icin en son 18.06.2020 de bir güncelleme görüyorum vestel ftp de ,bu güncelleme sizin indirdiginiz güncelleme listesinde görünüyor mu?
Uyeligim olmadigi icin sadece tahmin olarak yazabiliyorum..Yani bir kullanıcı ilk halde modlamali haline cevirse ve bı yerde şifreleme demiştin onu yapsa düzeliyor mu ? Yada müdahale Vestel tarafından yapılmıyor mu ?
mb97 sahipleri icin iyi haber .. baska deneyip olumlu/olumsuz bildirim yapan olursa sevinirim.bende finlux marka 55 inç tv var, anakart mb97, normalde menüde yada kumanda da netflix seçeneği yoktu, ama yan sanayi bir kumanda ile giriş yapabiliyordum netflix'e. bir kaç gündür girmeye çalışıtığım da internete bağlanamıyor diye uyarı çıkıyordu. bende yeniden buradan edindiğim yazılımı indirip yeniden tvye kurdum ve şuan uygulama açılıyor, sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorum.
merhaba arkadaslar ben grupta yeniyim modlamayı nasıl yapabilirim netflix için
bendede görüntü böyle kalıyor hiç açılmıyor uygulama tvde modlama yapılacakmış nasıl yapılıyor acabaSizinde söylemiş olduğunuz gibi netflix yazılı ekranda kalıyoruz. Haziran ayından beri kullanıyordum mb97 vestel smart TV de lakin 2 haftaya yakın bir süredir netflix yazılı ekranda kalıyorum. Güncelleme yaptım modlama da yaptım ama düzelen birşey yok. Ayrıca tv nin tarayıcısından netflix in sitesine girdiğimde oturum açamıyorum şifre yada kullanıcı adı yanlış diyor ama telefonda kullanabiliyorum ve telefon ekran yansıtmada da aynı sorun var yine netflix yazılı ekranda kalıyor ve telefon hedef cihaz ile bağlantı kurulamadı sscr-s4010-2002-N hatası veriyor
modlama netflix uygulamasini aktif etmek icin ,sizin sorununuz uygulamanin calismamasi ..Bugün bir arkadas yazilimi tekrar yüklediginde netflixin yine calismaya basladigini söyledi mb97 anakart li tv icin.bendede görüntü böyle kalıyor hiç açılmıyor uygulama tvde modlama yapılacakmış nasıl yapılıyor acaba
benim anakart m98 yazılımı yükledim fakat modlama yapılacakmış nasıl yapıyoruz abi
Lisans satın alma meselesi süresi dolunca izleme bitiyor.Merhabalar, MB97 anakartlı Vestel Smart TV sahibiyim. 8 Haziran'dan beri aktif, sorunsuz bir şekilde Netflix kullanıyordum, ta ki düne kadar. Netflix uygulamasına girdiğimde aynen yukarıda bahsedilen gibi Netflix yazısı çıkıyor, altında yuvarlak sürekli dönüyor, dönüyor, sonuç yok. Birçok yol denedim, MB97 Carbon yazılımı tekrar yükledim, tekrardan modlama yaptım. Netflix'in sitesinde televizyonun fişini çekin, 1 dakika güç düğmesine basın diyor (statik elektrik olabilir diye), bu yolu denedim. Hiç birisi işe yaramadı. Hala Netflix yazısında kalıyor, açılmıyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz, siz hocalarımızdan yardım bekliyoruz.
Ayrıca Vestel neden bunu engellemiş olabilir? Amaçları müşterilerine zorluk çıkarmak mı? Yüz binlerce müşterisinin kullandığı, izlediği şeyi engellemenin amacı nedir? Amaçları müşteri kaybetmekse bu yolda devam edebilirler. Zaten fabrika çıkışı Netflix gelmiyor, insanlar uğraşıp da kurcalayıp da televizyonlarına Netflix ekleyebiliyor. Bir de bunca emeğin üstüne firma kullandığınız uygulamayı engelliyor. Ne desen boşa gider.
Netflix ve vestelle iletişime geçtim mb98 için netflix artık desteklenmemektedir dedi ve çözümü olmadığını bildirdi netflixte son güncellemeden sonra olmuş olabilir dediLisans satın alma meselesi süresi dolunca izleme bitiyor.