By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,523
Rica ederiZOLDUUUUUUU... Harikasınız. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Her şey yolunda çalışıyor.![]()

Rica ederiZOLDUUUUUUU... Harikasınız. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Her şey yolunda çalışıyor.![]()
hocam eline emegine saglık tv duzeldi tesekkurlerPanel yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Rica ederiz.hocam eline emegine saglık tv duzeldi tesekkurler
Hangisi hangi dosya?Selamun aleyküm kolay gelsin
Mb140 kart değişimi sonrası takılan mb140 ekran tersti yazılımı çektim üzerinde değişikler yaptım ekran yönü düzeldi ama negatif renk oluştu yardımcı olabilirmisiniz
Sota
By_Trol
slowfood
yokoono
Görüntü resimde olduğu gibi negatif
![]()
Takılan mb140 karta ait dosyalar
![]()
23326699.rar indir
Dosyayı indir, full download - 23326699.rar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yeni düzenledim bir daha bakarmisinizHangisi hangi dosya?
Eğer en son düzenlediğiniz ve yüklediğiniz dosya bu ise aşağıdaki dosyayı yükleyin ve sonucu bildirin;Yeni düzenledim bir daha bakarmisiniz
Cihaz düzeldi sagolun ellerinize sağlıkEğer en son düzenlediğiniz ve yüklediğiniz dosya bu ise aşağıdaki dosyayı yükleyin ve sonucu bildirin;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hemen kendime maletmeyeyim. Asıl kaynağı SayınCihaz düzeldi sagolun ellerinize sağlık
![]()
Ve birşey daha sorucam dosyada kaçıncı satırlarda değişiklik yaptınız rica etsem anlatabilirmisiniz?
Aşağıdaki konuyu okuyun;merhaba arkadaşlar anakat mb 140 yeni panel taktım resim çok güzel ters görüntü gösteriyor bana yazılımı lazım taktığım panel ait bu etiket var yardımcı olursanız sevinirim .
![]()
Full yazılımı buradan temin etmemişsiniz.merhaba görüntü ters anakart panel değişmedi panel yazlımı rica ediyorum
full yazılım yüklendi görüntü normal tv acıldı ama panel ters gösteriyor teşekkürler şimdiden
![]()
![]()
![]()
![]()