Teşekkür ederim
denendi ama dediğiniz gibi dosya alınamadıBildiğim kadarıyla yeni nesil kartlarda TV' den dosya çekme işi sıkıntı yaratıyor. Şu konuyu paylaşacağım ancak muhtemelen MB185' te o yöntemle dosyayı TV' den alamayacaksınız. Eğer olursa bilgi verebilirseniz seviniriz;
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.denendi ama dediğiniz gibi dosya alınamadı
BELİRTMENİZ GEREKENLERvestel 17MB82S panel yazılım PNL23325291
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Anakart degişti resim negatif şekilde
Rica ederiz. Mesajınızı küçük harflerle düzeltir ve bize bağırmamış olursanız daha da seviniriz.Vestel yazilim çalişti çok teşekkür ederi̇m dadaşlar di̇yarindan selemlar güngör elektroni̇k erzurum
Öncelikle aşağıdaki konuya multi (çoklu) hesapla ilgili savunmanızı yapın!lg ye 17mb211 karttaktım herşey cok güzel fakat vifii de baglanıyor ama internet erişimi yok diyor ne yapmalıyım