17.08.2023 tarihinde sizinle paylaşılan MB82 yazılımı TV' ye aittir. Yüklemesini yapıp sonucu bildirin. (Aynı model kart ile değişim yaptı iseniz.)
Merhabalar 12mb82p Kart değişimi sonucu görüntü ters ve negatif gelmiştir panel yazılımı mevcut mudur
yeni takılan panelin seri numarası lazım.merhaba ustalar, regal 50R755UA11 4K android tv'nin panelini değiştirdim. çıkarılan ekran LG panel, takılan panel İNNOLUX panel. anakart 17MB185. yardımcı olabilecek ustam varsa çok memnun olurum.
innolux panel ustamyeni takılan panelin seri numarası lazım.
Full yazılımı var mı peki? Bendeki panel yazılımlarını denerdim en azından. Belki biri tutar
Biraz beklemen gerekecek yazılımı server yüklemem lazım 1gbFull yazılımı var mı peki? Bendeki panel yazılımlarını denerdim en azından. Belki biri tutar
Peki ustam. Artık deneme yanılma yoluyla deneyeceğiz bir şeylerBiraz beklemen gerekecek yazılımı server yüklemem lazım 1gb
full yazılım için yetki verdim.Peki ustam. Artık deneme yanılma yoluyla deneyeceğiz bir şeyler
teşekkür ederim ustam. Sonucu yazarımfull yazılım için yetki verdim.
takılan panelin bilgisi olmadan yazılım veremeyiz fakat linkteki konudan yardım alabilirsinizsevgili meslektaşlarım ben bu tvnin paneli değiştim ama görüntüsü ters bana yazılımı lazım şimdiden teşekürler.
takılan panel le sade bu etiket vartakılan panelin bilgisi olmadan yazılım veremeyiz fakat linkteki konudan yardım alabilirsiniz
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com