Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

A Çevrimdışı

alcatraz 

Aktif Üye
8 Haz 2020
63
29
merhaba ustalar, regal 50R755UA11 4K android tv'nin panelini değiştirdim. çıkarılan ekran LG panel, takılan panel İNNOLUX panel. anakart 17MB185. yardımcı olabilecek ustam varsa çok memnun olurum.

Ekran-Alintisic.png
Ekran-Alintisix.png
Merhabalar ustalarım, bir kaç gün önce panel yazılımı istemiştim ama bulunamadı. Bende ki panel yazılımlarını denedim hiçbiri olmadı. En sonunda bizim esnaftan birinde entegre kopyalama makinesi vardı. T-con entegresini söküp cihaza koyduk ve CC panel yazılımı yükledik. Sorun bu şekilde çözüldü. Bu android tvlerde panel dosyası alma gibi bir durum var mı? Eğer varsa panel dosyasını alıp burada paylaşmak isterim. Faydası olur. Yardım eden herkese teşekkür ediyorum

M Çevrimdışı

mkurag

Yeni Üye
18 Eki 2018
7
47
İyi günler Vestel 50UA9600 için yazılıma ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?

WhatsApp-Gorsel-2023-11-22-saat-11.55.56_044d0796.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhabalar ustalarım, bir kaç gün önce panel yazılımı istemiştim ama bulunamadı. Bende ki panel yazılımlarını denedim hiçbiri olmadı. En sonunda bizim esnaftan birinde entegre kopyalama makinesi vardı. T-con entegresini söküp cihaza koyduk ve CC panel yazılımı yükledik. Sorun bu şekilde çözüldü. Bu android tvlerde panel dosyası alma gibi bir durum var mı? Eğer varsa panel dosyasını alıp burada paylaşmak isterim. Faydası olur. Yardım eden herkese teşekkür ediyorum
Bildiğim kadarıyla yeni nesil kartlarda TV' den dosya çekme işi sıkıntı yaratıyor. Şu konuyu paylaşacağım ancak muhtemelen MB185' te o yöntemle dosyayı TV' den alamayacaksınız. Eğer olursa bilgi verebilirseniz seviniriz;

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Evet yaptım. Ama maalesef olmadı.
Bu defalık Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Ayrıca Yazılım isteklerinden önce aşağıdaki bölümü inceleyin ve doğru bölüme eksiksiz mesaj yazın;

M Çevrimdışı

mkurag

Yeni Üye
18 Eki 2018
7
47
Bu defalık Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Ayrıca Yazılım isteklerinden önce aşağıdaki bölümü inceleyin ve doğru bölüme eksiksiz mesaj yazın;

Çok teşekkür ederim.

M Çevrimdışı

mkurag

Yeni Üye
18 Eki 2018
7
47
Yüklemede herhangi bir problem yaşamadım. Ancak CI+ ile ilgili problemim düzelmedi. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
slowfood slowfood,

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Sota Sota,

IMG-20231122-WA000022a57e2199d066c5.jpg

17 MB 140 panel yazılım i lazım rica etsem gönderir misiniz

Eski kartı 17mb82 idi
Arızalı görüntünün görselini paylaşın. Aşağıdaki konuyu okuyup TV' den panel dosyası çekin ve bize gönderin;

Geri
Üst Alt