Tv deki sorun nedir?Selamun aleykum abiler bu panel için yazılım bula bilirmiyim, önceden teşekkür edirem.
Vestel yazıp duruyordu, hic bi yerden kurtarma softu bulamadım, nand ve spi indirip yazdım, şimdi hem ters hem rengler farklıTv deki sorun nedir?
Donanım orijinal mi?
MB97' den panel dosyasını alamazsanız yardımcı olamam. Panel dosyasını alırken yaptığınız işlemleri anlatın. O yönden ilerleyelim. Bir de usb belleklerle ilgili daha önce yazdığım düzenlemeleri (farklı bellek, boot sektör v.b.) yapın
17mb82-2
orjinal olmayan mainboardımız panel dosyasını alamıyorum USB ye yüklemiyor.
17mb97 mainboardımız ters ve negatif görüntü vermektedir
USB düzenlemeleri kontrol edildi , gerekli dosyalar pq klasörüne USB ye yüklendikten sonra menü 4+7+2+5 servis menüsünde usb operations a gelip ok tuşuna bastıktan sonra lütfen bekleyiniz yazısı çıktı usb yi kontrol ettiğimde panel dosyalarını almadığını gördüm fakat sorun çözüldü arızalı olan kartın flaş entegresini MB97 e geçirdim ilginiz için teşekkürlerMB97' den panel dosyasını alamazsanız yardımcı olamam. Panel dosyasını alırken yaptığınız işlemleri anlatın. O yönden ilerleyelim. Bir de usb belleklerle ilgili daha önce yazdığım düzenlemeleri (farklı bellek, boot sektör v.b.) yapın
tv sıfırlandı galiba kanala geçmediği için ses alamıyorum şuan
full yazılım denesek olur mu acaba
ves395undc-2d-n12 panel yazılım lütfen
varmı nerden bulurum
varmı nerden bulurum 17mb140 uydulu kart
varmı nerden bulurum 17mb140 uydulu kart
Üdvözlettel mindenkinek!
Jvc lt32v5010 készülékemhez panel szoftvert keresek!
Panel profile