slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
TV arka etiketini de paylaşın. Kart değişiminde aynı kartla mı değişim yapıldı? (Mb82 vs mb82)Slm arkadaşlar vestel 40fa5050 17mb82s 23303975 panel yazılımı lazım yardımcı olabilirseniz seviniriz.
TV arka etiketini de paylaşın. Kart değişiminde aynı kartla mı değişim yapıldı? (Mb82 vs mb82)Slm arkadaşlar vestel 40fa5050 17mb82s 23303975 panel yazılımı lazım yardımcı olabilirseniz seviniriz.
Gondericem ama alici mail istiyorDosyaları görsel olarak paylaşın. Doğru olan dosyaları wetransfer, dosya.co gibi kaynaklardan gönderebilirsiniz.
Dosyaları tavsiyeforum@gmail.com adresine gönderdimDosyaları görsel olarak paylaşın. Doğru olan dosyaları wetransfer, dosya.co gibi kaynaklardan gönderebilirsiniz.
txt ya da log dosyaları gerekli değil. Siz dosyaların görüntüsünü içeren bir ekran görüntüsü alarak paylaşın. Dosya çekme işlemi için kullandığınız usb belleğin içeriğini de ekran görüntüsüyle paylaşın.
O zaman TV' den panel dosyası çekmeyi deneyelim. Üzerinde çalışabilirsem sorunu çözeriz. Aşağıdaki konuyu okuyun ve pcf, ptf dosyalarından birini belleğe yazdırmaya çalışın.yükledim ama görüntü aynı .
Yükledim ama aynı .Panel yazılımı verildi. Zip içeriğindeki dosyaları belleğin kök dizinine klasör olmadan kopyalayın. Sonucu bildirin. (Menu > 4725 > USB Operations ile yüklenecek.)
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yükledim ama aynı .
O zaman TV' den panel dosyası çekmeyi deneyelim. Üzerinde çalışabilirsem sorunu çözeriz. Aşağıdaki konuyu okuyun ve pcf, ptf dosyalarından birini belleğe yazdırmaya çalışın.
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Paneldeki sorunlu görüntüyü paylaşın. Parça değişimi mi yapıldı, hatalı yazılım mı yüklendi bilgisini verin.merhaba ustalar rica etsem elinde 17mb82s panel yazılımı olan varmı
merhaba ustalar rica etsem elinde 17mb82s panel yazılımı olan varmı
bu televizyonun anakartı 17mb82s başka bir tamirci 17mb96 anakart takmış bana geldiginde kapanıp acılıyordu yazılım attım arıza düzeldi ekran ters ve görüntü camur gibi görünüyor yardımcı olursan sevinirimPaneldeki sorunlu görüntüyü paylaşın. Parça değişimi mi yapıldı, hatalı yazılım mı yüklendi bilgisini verin.
Panel yazılımı aşağıdadır. Bu seri numarasının ve kasanın kendi panel yazılımıdır. USB belleğe klasör ve zip dosyası olmadan, doğrudan pcf ve ptf dosyalarını kopyalayın. Menü > 4725 > USB Operations ile yükleyin.bu televizyonun anakartı 17mb82s başka bir tamirci 17mb96 anakart takmış bana geldiginde kapanıp acılıyordu yazılım attım arıza düzeldi ekran ters ve görüntü camur gibi görünüyor yardımcı olursan sevinirim
ustalar tam yazılımda varsa denerimbu televizyonun anakartı 17mb82s başka bir tamirci 17mb96 anakart takmış bana geldiginde kapanıp acılıyordu yazılım attım arıza düzeldi ekran ters ve görüntü camur gibi görünüyor yardımcı olursan sevinirim