By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Servis menüde bulunmaz yeni üretim ana kartlarda standart menüde var. Bu tv nin ana kartının net bir resmini buraya ekler misin.
Servis menüde bulunmaz yeni üretim ana kartlarda standart menüde var. Bu tv nin ana kartının net bir resmini buraya ekler misin.
En altta beyaz kısımda ana kart bilgileri var.
Donanım orijinal mi?Peki bu kartın uzerindeki numaral panel no ile aynı mıdır ve bunda görüntü ters bunun görüntüsünü ters çevirmek için yazılım lazim yardımcı olabilirmisiniz?
By_Trol
Mesajınız taşındı, panel yazılımları bu ana konudan istenir;panel : 30075447
17mb95 kart taktım makineye panel yazılımı lazım teşekkürler.
Çıka n anakart mb82Donanım orijinal mi?
Anakartı değiştiniz mi?
Anakart değişti ise
Çıkan anakart mb 140 takılan mb140 mı?
Evet ise tv arka kapak resmini buraya ekleyin.
Çıkan anakart mb 82 takılan mb140 mı?
Bunların cevabını yazmanız lazım.
Çıka n anakart mb82
Takılan kart mb140
Takılan kart bu sadece görüntü ters
TV nin paneli
MB140 anakarttan panel dosyası çektiniz mi?Öncelikle anakart değişimini yaptığınız Panel MB82 karta ait. Siz panel yazılımının yüklemesini doğru şekilde gerçekleştirebildiniz mi onun bilgisini verin.
Eğer cevabınız olumlu ise aşağıdaki konuyu okuyarak TV'den panel dosyası çekin ve bana gönderin.
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
O menüden seri no bilgisine erişemezsiniz. Ayrıca kartın seri nosu olarak paylaştığınız bilgi kartın seri nosu değil.
Mb97 Smart mb140 Smart değil negatif görüntü panel yazılımı ile %90 Düzelir.Hepinize İyi çalışmalar ustalar . Vestel 43fa5000T model televizyon tamire geldi . Anakart arızalı, üzerinden çıkan anakart 17MB97 elimde 17MB140 vardı , tv çalıştı ama görüntü negatif çıktı .. Panel dosyası yazılımı atsam düzelir mi ? Panel bilgileri VES430UNDA-2D-NO1 . teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim yardımınız için . Peki hangi yazılımı yada yazılımları denemem gerek .. MB140 Diye 1 - 2 ve 3 diye panel yazılımı var ama maalesef indiremedim . Yazılım indirme talebinde bulunmanız gerek diyorMb97 Smart mb140 Smart değil negatif görüntü panel yazılımı ile %90 Düzelir.